Luna Đogani, Marko Miljković
Printscreen
Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli samo jedan dan pre izaska iz Zadruge. Ona mu je u finalnoj večeri rekla da ga voli i videlo se da je voljna da se sa njim pomiri, ali Miljković je ostao dosledan sebi i svom principu da se ne miri sa bivšim devojkama.

Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

 

Oni su se našli u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde su se na Markovu inicijativu dogovorili da će se naći 14.jula kada im je šest meseci veze, a od tada fanovi ne spavaju čekajući iskod čitave priče. U međuvremenu je Luna bila u Makedoniji gde je snimila svoju prvu pesmu i juče se vratila.

Sinoć su u emisiji narod pita gosti bili Nadežda Biljić i Aleksa Savić, ali ljudi su se uključivali sa pitanjima i željama za Marka i Lunu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ja sam jedna od "Markovih žena", što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do poslednjih 15 dana, dok nisam videla promenu. Bila je drska, bezobrazna, osetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu", rekla je gledateljka.

Luna Đogani i Marko Miljković

E-stock/Ivan DOBRICIC

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: E-stock/Ivan DOBRICIC

Ona smatra da Luna nije imala dovoljno poverenja u Marka:

"Nije mu dovoljno verovala ili nije želela, strah me je da se ne uvredi, pa da bude ona drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo "Markovih žena", ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dve ćerke i svakoj bih poželela Marka u životu", završila je gledateljka.

Pogledajte BONUS video:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!