Željko Mitrović
Vladimir Marković/Alo!
Željko Mitrović

Vladimir Marković/Alo!

Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

O tome koliko je Željko Mitrović popularan na ovoj društvenoj platformi, govori i činjenica da je njegova objava poznatija kao "Konsultacija sa međedom" oborila je sve rekorde gledanja, sa ukupnih 1.269.150 pregleda.

Ova Željkova objava sa medvedom je sa ovim neverovatnim milionskim pregledima, apsolutni rekorder u prethodnom mesecu na Instagramu u Srbiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pink Media Group (@pinkmediagroup) on Jul 18, 2019 at 4:13am PDT

 

Podsetimo, Željko je uz ovaj video sa medvedom napisao da je konačno razotkrio tajnu Pinkove rekordne gledanosti u ovoj, a siguran je, i u narednoj sezoni. Vlasnik TV Pink predstavio je svog stručnog konsultanta za programsku šemu, ali i kasting "Zadruge" - medveda!

Željko Mitrović

Screenshoot

Foto: Screenshoot

- Međede moj dobri! Međed je inače moj stari konsultant, kad god pravimo programsku šemu, ja se sa međedom malo konsultujem. Evo međed mi je rekao da je problem sa 'Zadrugom', kaže ima mnogo međeda u 'Zadruzi'. Ponudio se da nam pomogne oko kastinga ove godine.

Prošli put si me dobro savetovao i nikad nismo bolje prošli - rekao je Željko u videu koji je oborio sve rekorde na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagram. Osim ove objave, i ostali Željkovi snimci nailaze na oduševljenje korisnika ove društvene mreže, a još jedan dokaz njegove popularnosti jeste i to što za tek nekoliko meseci koliko koristi Instagram ima skoro 55.000 pratilaca. Sa druge strane, Željko i dalje na ovoj društvenoj mreži prati samo članove svoje porodice - suprugu Milicu, sina Aleksandra i ćerke Sandru, Kristinu i Andreu. Pozivamo vas da ukoliko već niste, "zapratite" Instagram profil Željka Mitrovića, jer vam sa sigurnošću možemo reći da vas očekuje još mnogo zanimljivih video snimaka iz njegovog života.

Željko Mitrović

Screenshoot

Foto: Screenshoot