Stanija i Vladimir
Screenshoot Youtube
Stanija i Vladimir

Screenshoot Youtube

Stanija i Vladimir, Foto: Screenshoot Youtube

Pročitajte još:

Ona je zbog zdravstvenih problema i ležala je na krevetu u spavaćoj sobi, a Lepi Mića je došao da vidi da li je dobro. Ne zovu ga džabe - igrač produkcije.

- Muči te ono - upitao je pevač Staniju, zagrlio je i poručio joj da će sve biti u redu.

 

- Iskreno da ti kažem, ja ne znam uopšte šta će biti za neke stvari. I za mene i za rijaliti - zabrinuta je bila Dobrojevićeva, a Mića joj je na uho šapnuo:

- Vratićemo Vladu!

- Da, ali postoji mogućnost da ja... - rekla je ona i pokazala rukom kao da odlazi - zbog rezultata koje sam dobila juče. Ja ne znam šta će da me čeka. Kad pogledam sve, mislim da je moj i Vladin odnos bio baš dobar. Nije to bila ne znam kakva ljubav, ali sve je baš lepo krenulo Ali on ulazi, ja izlazim i ne znam šta će biti. Što se mene tiče, ja drugog pogledati neću, ali što se njega tiče ja ne mogu da budem sigurna 100 odsto.

Pogledajte šta su još kroz šapat pričali Mića i Stanija, kao predskazanje današnjeg dešavanja!

 

Komentari (7)

Boro

10.10.2018 19:46

Ja ne gledam vise Zadrugu. Bez glavnog glumca sada je potpuno neinteresantna. Samo citam u "Alo". Nikakve rezirane tuce me ne mogu vratiti. Vratite pravdu Zadrugu!

Daki

10.10.2018 21:49

@Boro - Zerina i Bane jedino sto valjaju kad on trci za njom

rada tomasevic

10.10.2018 23:48

@Boro - Daki trcao bi i ti za onolikim diferencijalom.kada bosanka zamesa velikim dupetom mesalica se cuje do zlatibora i tare.fykyn

Tea

10.10.2018 20:32

Kakvo je ovo bre foliranje? Mislite da ste intetesantni, e pa nista!

zamajavanje

10.10.2018 20:53

Da li ovo treba da znači da je i Zadruga 2 nameštena? I ko je uopšte Lepi Mića da se dominđava sa produkcijom i vraća nasilnika, koji je trebalo da bude priveden u policiju. Šta je bilo sa Sarom letos u Kotoru? Šta se ovde dešava i ko koga ovde zamajava?

Jocaaa

10.10.2018 21:30

@zamajavanje - Hahaha..a prva nije bila namestena??i one onolike farme?????

rada tomasevic

10.10.2018 23:46

@zamajavanje - stela je neminovna.namestanje je u svakom rijaletitu ali u svakom slucaju parovi su mi laksi za gledanje.naravno stvar ukusa i o tome ne vredi raspravljati.