Zadruga logo, ulazak
Promo
Dejana Živković

Screenshoot Instagram

Dejana Živković, Foto: Screenshoot Instagram

Srpska manekenka Dejana Živković uskoro će postati nova zadrugarka, a kako "Alo!" saznaje, za učešće u rijalitiju će dobiti čak 50.000 evra. Manekenka, koja je dugo živela na relaciji Srbija-Amerika, pre više od mesec dana se vratila u Beograd kako bi pregovarala sa producentima rijalitija, ali i kako bi se dogovorila o uslovima svog učešća. Živkovićeva je nedavno potpisala ugovor za učešće u drugoj sezoni "Zadruge", a kako "Alo!" saznaje, Dejana neće biti samo još jedna lepotica u rijalitiju već će u belu kuću ući sa specijalnim zadatkom. 

Dejana Živković

Printscreen

Dejana Živković, Foto: Printscreen

- Dejana već nekoliko godina gradi uspešnu manekensku karijeru u Americi, a u Beograd dolazi povremeno, kako bi se videla sa porodicom i prijateljima. Srpske rijalitije ne gleda, niti je zanimaju, iako je kao tinejdžerka učestvovala u šou programu "Prvi srpski top model", ali je od produkcije TV "Pink" dobila ponudu koja se ne odbija - kaže Dejanin blizak prijatelj za "Alo!" i objašnjava da je manekenka dugo razmišljala da li da prihvati ponudu.

Luna Đogani

Alo!/Dejan Briza

Luna Đogani, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Kada su producenti rijalitija kontaktirali sa njom i predložili joj da bude učesnica druge sezone "Zadruge", Dejana im je odmah rekla da sebe ne vidi u takvom formatu, ali je zatražila nekoliko dana da razmisli o ponudi. Tako im je rekla jer, iz pristojnosti, nije želela da ih odmah odbije, ali već sledeći put kada su se čuli, situacija se značajno promenila. Ne samo da je promenila mišljenje o rijalitiju već je ozbiljno počela da razmatra da uđe u "Zadrugu" - kaže naš izvor i dodaje da novac nije bio jedini Dejanin motiv da promeni mišljenje. 

Stanija Dobrojević

Alo! / Rajko Ristić

Stanija Dobrojević, Foto: Alo! / Rajko Ristić

- Dejana je jedna od naših najtraženijih manekenki, koja je radila svuda po svetu, i u poziciji je da postavlja uslove kada je o poslu reč. Napravila je jasnu računicu koliko bi novca mogla da zaradi za vreme koje bi provela u "Zadruzi" i koliko bi izgubila potencijalnih poslovnih angažmana ukoliko bi se njen boravak produžio do samog kraja. Našli su se na cifri od 50.000 evra, a Dejana je bila i više nego zadovoljna, jer niko do sada nije dobio toliki honorar, pa čak ni Luna i Stanija. Ali novac ipak nije bio jedini motiv da uđe u rijaliti, već činjenica da će u "Zadruzi" boraviti sa specijalnim zadatkom - kaže blizak manekenkin prijatelj.

Dejana Živković

Printscreen

Dejana Živković, Foto: Printscreen

- Sve što je mogla da mi kaže bilo je da će pomrsiti konce mnogim zadrugarima kada bude ušla i da će priča od starta da se vrti oko nje. Moraće da sakrije od njih da ima specijalni zadatak, a nedavno mi je priznala da jedva čeka da uđe u rijaliti, jer želi da se skloni od negativnog publiciteta koji je dobila nakon što je uhapšen Jovan Vukotić, sa kojim se dugo zabavljala - priča naš izvor i dodaje:  

- Pogodili su je natpisi da je bila sa njim u Turskoj kada je uhapšen dok je švercovao taj silni kokain i ovo joj znači da se nekako zaštiti i konačno ispriča svoju verziju priče - kaže naš izvor na kraju.

Inače, Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana, uhapšen je nedavno u Antaliji sa lažnim dokumentima zbog sumnje da je švercovao 136 kilograma kokaina, a pojedini mediji su preneli da je njegova dugogodišnja partnerka Dejana Živković bila sa njim.

- Demantujem izmišljotine koje se plasiraju o meni! Nisam bila sa njim kada je uhapšen i apsolutno nemam nikakve veze sa tim. U Beogradu sam već mesec dana i sve sam saznala iz medija. Zamolila bih da se poštuje moja privatnost - rekla je Dejana nedavno za "Alo!".

Komentari (3)

sava

21.09.2018 05:19

Sta je sad? Decko joj u zatvoru a ona trazi posao preko rijalitija. Sponzoruša

Paparaco

21.09.2018 07:45

@sava - Sigurna kuća?

una

21.09.2018 08:26

Mnogo se izoperisala.