Zadruga 2
Screenshot Youtube
Olja Bajrami

O.K./Alo!

Foto: O.K./Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Olja je u jednom svom intervjuu otrkila da ima insulinsku rezistenciju, zbog čega je morala da promeni svoj način života.

Pevačica je istakla da redovno kontroliše svoje zdravstveno stanje pregledima na koje ide, kao i da je prošlo nešto više od mesec dana od njenog izlaska iz najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima, nakon čega se posvetila poslu i karijeri.

Olja Bajrami

printscreen

Foto: printscreen

Olja je rekla i da svoje slobodno vreme koristi kako bi se videla sa nekadašnjim cimerima iz Bele kuće, među kojima su Eleonora Miljković, Mirela Barudžić, kao i sa Višnjom Petrović. Bivša zadrugarka je istakla i da joj se trenutno u Beloj kući najviše dopada ponašanje Alekse Savića, Zorice Marković, Lepog Miće, Davida Dragojevića i Stanije Dobrojević.

"Staniju gotivim. S njom sam od početka dobra. Ona je rijaliti igrač, ali ne blati sebe i ne sramoti svoju okolinu, a pre svega mislim na porodicu", govori Olja.

Olja Bajrami

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Za kraj pevačica je rekla da su joj ljubavni parovi u kući jako simpatični, a tom prilikom dotakla se Davida Dragojevića, Ane Korać i Aleksandre Subotić.

"Videla sam i meni su svi simpatični. Najisrkenija da budem, nešto što me je pogodilo jeste bila veza Davida i Ane kada je Aleksandra izašla. Aleksandru sam zavolela i nisam mogla da prihvatim činjenicu da on grli drugu. Doživela sam prevaru i na te stvari gledam drugačije, možda staromodno. To mi je najteže palo. Ne mogu to da opišem", pričala je Olja.