Zadruga logo, ulazak
Promo
Jelena i Petrući

Screenshoot

Jelena i Petrući, Foto: Screenshoot

Ove godine u Zadruzi najupečatljivija ljubavna priča je bila definitivno ona između Ane Korać i Davida Dragojevića, a drugi na redu su Marko Miljković i Luna Đogani. Ipak, par koji nas je iznenadio jer je njihova veza delovala kao mlaka rijaliti priča su Rebeka Popović i Marko Petrušić Petrući.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Marko i Rebeka

printscreen

 

Oni su bili u turbulentnoj vezi i svađali se često, a pred sam izlazak Rebeke iz rijalitija oni su i raskinuli. Ipak, kada je Rebeka poslata u izolaciju Petrući je pokazao svoja osećanja, videlo se da mu je teško što joj je i rekao, tada su se pomirili, a kada je ona izašla on je patio za njom sve do njegovog izlaska iz Zadruge.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

Oni su se nakon izlaska odmah videli i svi su mislili da je njihova ljubav ponovo jaka, ali Petrući je danas objavio tužne vesti za sve njihove fanove na svom Instagram profilu.

- Mnogi su mislili da ću sada nekoga da pljujem, ali neću. Javljam se iz šume, posle treninaga. Rebeka misli da sam je lagao, da je nikada nisam voleo, ali eto želim da znate da smo raskinuli i to je to. Pozdrav svima - rekao je Petrući i odjavio se.

PROČITAJTE JOŠ:

Rebeka

Screenshot Youtube

 

Komentari (1)

jelena

29.06.2019 12:04

Rebeka je čudna devojka. Bar se tako ponašala u Zadruzi.