Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari
Dejan Briza/Alo!
Ivana Stamenković Sindi

Rajko Ristić/Alo!

Ivana Stamenković Sindi, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Maja Nikolić, starleta i kreatorka Nataša Šavija i bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi zvezde su "Zadruge 3"!

Pored ove tri učesnice, u septembru bi trebalo da se u Šimanovce usele i snaja i brat Davida Dragojevića - Dalila i Dejan Dragojević.

PROČITAJTE I:

 

- Mnoge poznate ličnosti danima idu na pregovore u Pink, a neki od njih su već potpisali ugovore. Čelnici ružičaste televizije su među prvima pričali sa Majom Nikolić. Od nje se očekuje da bude britka na jeziku kao u "Farmi". Odbila je učešće u prve dve sezone "Zadruge" jer je želela da se posveti sinovima ali sada se vraća u igru - otkriva dobro obavešteni izvor.

Maja Nikolić

Alo!/ Rajko Ristić

Maja Nikolić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Šavija i Sindi su već počele da se spremaju za kamere.

- Nataša se proslavila u "Parovima" i spremna je da se opet okuša u rijalitiju. Ona je zaljubljive prirode, pa ne bi čudilo da ima romansu u "Zadruzi". Ivana se, sa druge strane, odlično pokazala u "Velikom bratu" pre šest godina. Potom je nestala sa javne scene zbog suđenja sa bivšim suprugom, kog je optužila za nasilje u porodici, ali se sada oporavila od svega i jedva čeka ulazak u rijaliti- kaže sagovornik Informera.

Nataša Šavija

Dejan Briza/Alo!

Nataša Šavija, Foto: Dejan Briza/Alo!

Prema njegovim rečima, Pinkov kec u rukavu su Dalila i njen muž Dejan.

- Njih dvoje su takmičari "Zadruge 2" stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima. Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezonei da će napraviti dar-mar pred kamerama - priča izvor.

Dalila i Dejan venčanje

Dejan Briza

Dalila i Dejan venčanje, Foto: Dejan Briza
Kristijan, Stanija, Vladimir

Dejan Briza, Rajko Ristić/Alo!

Foto: Dejan Briza, Rajko Ristić/Alo!

 

BONUS VIDEO

Matora otkrila koliko traje Zadruga 3! Isplivale sve TAJNE nove sezone!