Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Gledaoci Zadruge večeras će biti u prilici da uživo prate još jedno izdanje specijalne emisije "Zadruga - Porodice Zadrugara", koju će voditi Ognjen Nestorović. Poznati voditelj će i ove večeri sa svojim gostima govoriti o onim najinteresantijim i najaktuelnijim dešavanjima iz Bele kuće, a u studio mu dolaze osobe čije stavove, komentare i predviđanja publika danima unazad željno iščekuje da čuje.

PROČITAJTE JOŠ:

O vezi Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, o kojoj nedeljama unazad bruji čitav Balkan, po prvi put govoriće neko ko Crnogorca, koji je u rekordnom roku osvojio srce zgodne starlete, izuzetno dobro poznaje. Reč je o njegovoj prijateljici, pevačici Bubi Miranović, koja će otkriti da li je i ko u vezi Stanije i Vladimira neiskren, kako komentariše napade kojima su svakodnevno izloženi od strane drugih zadrugara, ali i njihovu brutalnu svađu u hotelu, tokom koje je Tomović pokazao svoju drugu, agresivniju stranu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BUBA MIRANOVIC (@bubamiranovic.official) on Sep 27, 2018 at 9:46am PDT

Večeras će biti reči o još jednoj ljubavnoj vezi. O izuzetno turbulentnom odnosu Zerine Hećo i Baneta Čolaka govoriće majka dvadesetčetvorogodišnjeg zadrugara Jasmina Čolak. Ona je, podsetimo, u telefonskom razgovoru koji je pre izvesnog vremena imala sa sinom poručila da se kloni Zerine koja ga, prema njenom mišljenju, ne voli, već se igra sa njegovim osećanjima, a da li je i u kojoj meri promenila mišljenje otkriće večeras, kada će komentarisati i dramatičnu svađu svog sina i Zerine, čiji je sukob obeležio nedelju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BANE ČOLAK OFFICIAL (@banecolak_13) on Aug 1, 2017 at 3:21pm PDT

Jedna od učesnica koja je u rekordnom roku privukla pažnju gledalaca, ali i samih učesnika "Zadruge", jeste Pinkova zvezda Zlata Đurković, o čijem će ponašanju i ratovima koje u Beloj kući vodi govoriti po prvi put njen suprug Vladimir Novaković. Zlata je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ne libi se da javno iskaže svoj stav, zbog čega se našla na spisku neprijatelja nekolicine zadrugara, a koja dešavanja u kojima je Zlata bila glavni akter su mu najviše zasmetala, toliko da je imao potrebu da se oglašava putem društvenih mreža, večeras će u emisiji otkriti njen suprug Vlada.

Komentari (1)

Sanja

04.10.2018 20:44

Ma da,Buba ce sigurno da prica da je to prava ljubav.Bubo dodji izreklamiraj se ali ne lupetaj gluposti MOLIM TE!!!!!