Dragana Mitar
printscreen
Dragana Mitar

printscreen

Dragana Mitar, Foto: printscreen

Zbog lošeg kvaliteta snimka nemoguće je jasno utvrditi da li je baš zadrugarka na njemu, ali ako je verovati komentarima onih koji su pogledali originalni snimak koji je dugo kružio internetom - nema sumnje da je u pitanju starleta. Na ovom klipu Mitrova se uvija i mazi svoju vaginu gledajući u kameru, a navodno ga je poslala muškarcu s kojim je tada bila u vezi.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon raskida s njim, on je pustio kompromitujući video u javnost kako bi joj se osvetio i rasturio joj brak sa Sinišom Dragutinovićem, s kojim ima maloletnog sina. Ipak, anonimni muškarac u tome nije uspeo jer je Dragana ostala sa suprugom i pored saznanja da ga je varala pola godine s Pavlom Jovanovićem, poznatim klaberom.

Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

- Bio je seks. Ozbiljna je*ačina. To je bila Nova godina, popila sam, bila sam vesela. Ja nijednog trenutka nisam njega grlila, on je bio taj koji je prvi pravio kontakt. Ovo je moje stanje kad popijem. Ja sam trezna i ne pričam s čovekom već tri dana. Mi ne razgovaramo - ironično je rekla Mitrova, dok je Jovanović dodao da je to bila njihova šala.

- Nije se zaista ništa desilo ispod prekrivača. Zezali smo se, ja sam je golicao. Pričali jesmo, zezali se - kazao je Pavle.

Komentari (2)

??????

11.01.2019 21:56

Cime se pametan stidi , time se budala ponosi !!! Ono sto je normalno , prosperitetno , moralno , obrazovano.. ne promovise se. Promovise se razvrat , amoral, prostakluk, agresija ....i jos takvi dobijaju ogromne pare, honorar. Sodoma i Gomora !

lili

12.01.2019 00:54

Sve jasno za ovu b..alu.