Dušica Jakovičjević
Screenshot Youtube
Dušica Jakovičjević

Screenshot Youtube

Dušica Jakovičjević, Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

- Ne znam gde bih mogla da pokupim ljude sa takvim vokabularom. To je neka specijalna obuka - rekla je Snežana, a Dušica joj je skrenula pažnju da ne treba da vređa bilo koga i pokušala da je definiše.

- Mnogi vrsni socijolozi su rekli da je Zadruga zapravo prava slika, definitivno prava slika srpskog društva. Možda vi pripadate u onu grupu ljudi koji ne žele da priznaju sebi da živimo u tom društvu mimikrije i da se pravimo nešto što nismo i da ne želimo da priznamo kada nas neko "ubode prstom u oko" - rekla je Dušica, a sudija joj je odbrusila:

Snežana Ilić

printscreen

Snežana Ilić, Foto: printscreen

- To govorite o zadrugarima, Dušice. Ja znam kome pripadam, nisam ja poput takvih, meni takav polusvet ne bi mogao da priđe, obići ću blok kada ih vidim - rekla je ona.

Dušica joj je opet skrenula pažnju da vređa zadrugare, ali i gledaoce. Međutim, Snežana je tada oplela po članu obezbeđenja.

Dušica Jakovljević

printscreen

Dušica Jakovljević, Foto: printscreen

- Imala sam problema sa visokim pritiskom, pa su me vodili kod lekara opšte prakse. Tada sam doživela da je jedan čovek koji je izigravao obezbeđenje, neki debeljuca, ne znam kako se zove, rekao da mrzi sudije, da su sudije korumpirane. Ja sam ga pitala: "Jesam li ja korumpirana?" a on je rekao: "Celo sudstvo." Eto, umesto da obezbeđuje i razdvaja ljude dok borave u "Zadruzi", on je mene vređao celim putem - rekla je Snežana, a tu ju je prekinula Dušica i poručila joj da laže.