Stanija Dobrojević
instagram / stanijadobrojevic
Stanija i Vladimir

Screenshoot Youtube

Stanija i Vladimir, Foto: Screenshoot Youtube

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita", gost je bio Vladimir Tomović koji je u rijaliti programu "Zadruga 2" uplovio u ljubavnu romansu sa Stanijom Dobrojević.

Naime, Vladimir je pričao o svemu sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, a nakon odgledanog snimka na kome su prikazane ljubavne igrarije Stanije i Tomovića, on je dao svoj komentar da ga više to ne dotiče.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Ja sam verovatno konzervativniji od većine njenih momaka. Smetalo mi je mnogo toga kod nje. Obe bradavice ceo dan oči da mi iskopaju. To mi je smetalo. Mislio sam da je drugačija, makar je takva bila u početku, a onda sam shvatio da je njoj sve rijaliti. Ona ne može da ima prijatelja - rekao je Tomović, a onda ga je voditelj podsetio da su Stanija i Marijana najbolje rijaliti prijateljice, da bi Tomović potom osuo drvlje i kamenje po Zonjićevoj:

Vladimir Tomović OTKRIO da se čuo sa Stanijom pre nekoliko dana, pa izneo najveću TAJNU poznate starlete!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 07:25 Šok! Vladimir Tomović, Foto: printscreen Bivši zadrugar Vladimir Tomović sinoć je bio gost u emisiji "Zadruga - Narod Pita". AUTOR: Pink.rs/J.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 22:55 Hit! Mina i Đekson, Foto: Printscreen Reper Nemanja Đerić Đekson bio je najveći zavodnik prve sezone rijalitija "Zadruge".

- Skakalo je tamo 10 ljudi na nju, igrali su sa njom "eci peci pec". Šljam ljudski. Taman će biti dobre prijateljice - ispričao je Tomović, a onda se ponovo osvrnuo na odnos koji je imao sa Stanijom.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

Možda bi on (Marko) kukavac ustao da je brani, ali je dobro za rijaliti da on nju ne brani i da se Stanija svađa. To je taj njihov dogovor, oni su se slizali. Ja sam nju branio, niko nije smeo da je takne. Ona ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično. Radi samo ono što njoj odgovara - dodao je Vladimir.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (2)

Jak

11.08.2019 10:57

Stanija radi samo ono što njoj odgovara. Tačno. Svako radi ono što njemu odgovara.

gasa

11.08.2019 15:54

vlado ostavi staniju ona I'ma svoj zivot.