Stanija i Vladimir
Screenshoot Youtube
Stanija i Vladimir

Screenshoot Youtube

Stanija i Vladimir, Foto: Screenshoot Youtube

- Ja snajku zasad nemam, tako da mi Stanija nije ništa - rekao je Vladan Tomović, rođeni brat Vladimira Tomovića, kad je upitan da li mu se sviđa snajka Stanija i kako komentariše njihov odnos.

Vladimirovi roditelji sinovljevu vezu sa starletom takođe, gledaju samo kao deo šou-programa i smeju se kada im komšije i prijatelji govore kako je Vlada najsposobniji jer je smuvao najzgodniju devojku u rijalitiju, dok se nadaju da to nikako neće prerasti u ljubavnu vezu koja će opstati i posle „Zadruge”.

Pročitajte još:

 

Držeći se tradicionalnih principa na kojima su odgajani Tomovići, Vladan je stao u odbranu brata jer mu vaspitanje nalaže da to javno radi i kada ne misli tako.

- On je moj brat i da je najgori na svetu i da ne znam šta uradi u rijalitiju, on je moj brat i ja ću uvek biti uz njega - kaže brat Vladimira Tomovića.

Braneći Vladu i za nasilničko ponašanje koje je pre nekoliko dana pokazao stiskajući Staniju za lice i usta, Vladan je optužio zadrugare da su razbesneli njegovog brata lošim postupcima.

- Nasilja nije bilo, nego samo žestoke rasprave. Posle toga Vlado je išao kod drveta i rekao je da mu je žao što je sve tako bilo. Njega su naljutili drugi, oni koji mu znače tamo. Vladu bi cimeri i publika napolju trebalo da cene kao nekoga ko nije lopov, ko ne spletkari po ćoškovima i ko ne krade. Jasno je da on nije agresivac i nasilnik ako vikne na neku devojku koja mu prva spomene porodicu - istakao je Vladimirov brat.

Na kraju, Tomović pomirljivo kaže da neće praviti skandale i ukoliko po izlasku iz „Pinkovog“ šoua, Vladimir Staniju dovede kući.

- Što se Stanije tiče, ako ona bude njegov izbor, ja mu nikad ništa neću reći jer mi je njegova sreća bitnija od svega - zaključio je.

Komentari (1)

coka

03.10.2018 09:35

sa njim nemoze izdrzat nijedna.