Zadruga 2
printscreen
Vladimir Todorović

printscreen

Vladimir Todorović, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać i Duško Tošić

Alo!

Ana Korać i Duško Tošić, Foto: Alo!

  HTELA DA SE OPARI Ana Korać slala poruke oženjenom Dušku Tošiću, ali to nije sve?! Evo na kojeg poznatog tenisera je bacila oko!

- Vladu su nedavno kontaktirali iz produkcije, pozvali su ga na razgovor i želeli su da znaju da li je raspoložen da ponovo postane deo rijalitija. On ovaj poziv nije očekivao, jer je nedavno izbačen, te je tokom razgovorao rekao da će razmisliti - počinje za Alo.rs njegov dobar prijatelj i dodaje:

- On je danima razmišljao šta da uradi, znao je koliko je teško vratiti se sada iz spoljnog sveta ponovo u rijaliti. On je uživao u slobodi, kada je izašao iz rijalitija počeo je da sarađuje sa poznatim pevačima, naročito im je pomagao oko koreografija za njihove nove spotove - tvrdi Vladin prijatelj i nastavlja:

Vladimir Tomović i njegova nova devojka Ivana

Alo!

Vladimir Tomović i njegova nova devojka Ivana , Foto: Alo!

- Pevačica Ivana Elektra ga je pozvala da joj osmisli koreografiju za njen novi spot, ali dok su snimali među njima se rodila romansa. Ivana je u njemu probudila predivna osećanja, a od kako je izašao Zerinu uopšte i ne spominje - tvrdi naš izvor i dodaje da je koreograf nakon dugo razmišljanja ipak odlučio da uđe u Zadrugu, jer je sada emotivno ispunjen, a i zna da će na ovaj način zaraditi više novca nego što će to uspeti napolju.

Komentari (1)

Rade

19.05.2019 19:13

U rijalitiju on je gubitnik. Čovek nema pojma o ničemu.