KLUPKO SE ODMOTAVA! Vladimir Tomović tražio od Željka Mitrovića da se vrati u Zadrugu, zanemećete kada čujete ko je to SABOTIRAO!

Istina?!

Zadruga Željko Mitrović ulazak
Zadruga Željko Mitrović ulazak, Foto: Alo!

Bivši dečko starlete Stanije Dobrojević danas se uključio uživo na Instagramu i prokomentarisao njegov odnosu sa Stanijom. Pogledajte OVDE najveći blam Stanije Dobrojević.

Tomović je zauvek stavio tačku na njihov odnos, ali je i ispričao kako Stanija nije imala nikakvu operaciju po napuštanju "Zadruge 2" pre nekoliko meseci. Progovorio je i o svom povratku u Zadrugu:

- Ja sam bio pozvan ponovo u rijaliti. Mene je zvao Željko Mitrović i to je istina. Možda će neko da se naljuti zbog ovoga, ali nema veze. Zvao me je da se vratim 10. januara, a tada je moj otac bio loše pa sam rekao da ćemo se čuti kasnije. Tada sam još rekao da je jedini uslov da se vratim u rijaliti da uđem zajedno s njom. Tog dana kad se nismo vratili zajedno, za mene se završila svaka priča. Da, sabotirala je moj ulazak. To znam 100 odsto i to iz više izvora - oštar je bio Tomović.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Slobodan
  27/05/2019 - 11:45
  Sam sebe sabotirao.
 • Korisnik: Mira
  27/05/2019 - 09:37
  On je sam sebe sabotirao.
 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  27/05/2019 - 03:54
  Iz ovoga , moze se zakljuciti da je privremenim izlaskom iz rijalitijija , Stanija mogla da skuplja informacije spolja o drugim ucesnicima i psihicki se pripremala za nastavak. Takvo njeno forsiranje nije u redu prema drugim ucesnicima koji su svo vreme u rijalitiju.
 • Korisnik: Vele
  26/05/2019 - 22:55
  Laže Tomoviž kao pas. On je sabotirao Pink pa mu je prekinut telefonski razgovor i nije ubačen u Zadrugu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi