Vladimir Tomović
Alo!/ Nenad Vujanović
Vladimir Tomović

Alo!/ Nenad Vujanović

Vladimir Tomović, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako kaže, boravak u rijalitiju za njega ne predstavlja napor i ne boji se ponovnog ulaska na imanje.

Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović

Printscreen

Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

 

- Rijaliti je mesto gde se miš ne boji medveda. Moralni mulj može da uputi uvredu i psovku na moj račun, a ja treba da budem miran i hladan? Ne ide to tako. Ne mogu zbog milionskog auditorijuma da dozvolim da me fukara vređa, a ja da to ćutim i ignorišem. Za dan, mesec ili za stotinu godina, Vladimir se u rijaliti može vratiti isti kao što je bio i nikako drugačiji - kaže Crnogorac i ističe da zbog udarca, koji je uputio Subotićevoj, napolju nije imao problema.

Teško mu da ostavi bolesnog oca

Vladimiru će ponovni ulazak u rijaliti ipak teško pasti jer će se razdvojiti od oca koji je bio teško bolestan. - Imam najboljeg oca na svetu koji je moj ponos. Bogu hvala, sada je bolje i najgore je iza njega. Borba tek predstoji, ali on je jak i iz svega će izaći kao pobednik - uveren je Tomović.

- Crnogorci, Srbi, Japanci, Marokanci... svi podržavaju moje stavove i zdrav razum. Ako aludirate na razlog moje diskvalifikacije, napolju još nisam sreo nekoga ko me je osudio i rekao da ne bi odreagovao kao ja. Na uvredu odgovaram uvredom, na psovku odgovaram psovkom, a na udarac, udarcem.

Prosto ko pasulj! Postoje snimci, jasno se vidi da sam prvi udaren. Savetovao sam se i kod advokata, nema tog suda na svetu gde mogu biti kažnjen zato što sam na udarac uzvratio udarcem - navodi Tomović, koji o Aleksandri i Davidu i dalje ima samo najgore mišljenje.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Aleksandra i David

printscreen

Aleksandra i David, Foto: printscreen

- Stanijin i moj odnos je poput odnosa psa i mačke. Tačnije, ratoborne mačke i pitomog psa. Naše emocije nikada nisu bile pod znakom pitanja i ljubav se, jednostavno, ne može sakriti. Volim je, ali o toj temi ne bih mnogo pričao i na taj način davao materijala zlim jezicima. Nek sve ide kako ide - priča zadrugar.

 

Komentari (4)

Sasa

30.01.2019 13:57

Koga je briga za ovoga?

risto

30.01.2019 14:12

veci duvander nema na ove prostore.

Iva

30.01.2019 14:55

Najzanimljiviji ucesnik Zadruge, bio i ostao.

tuga

30.01.2019 17:53

izgleda da ulaze Aleksandra i Vladimir