Jelena Krunić
printscreen
Jelena Krunić

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Krunić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Došla je da pomrsi konce učesnicima, da se izvini onima kojima je ostala dužna izvinjenje, ali i da završi neke nedovršene priče. U „Zadrugu 2“ ušla je kontroverzna rijaliti učesnica Jelena Krunić, a u poslednjem intervjuu koji je dala za „Alo!“ pred ulazak otkrila je kakvi su joj planovi.

- Dugo sam razmišljala da li da uđem i shvatila sam da sam dužna narodu da pokažem svoje pravo lice. Uvek sam se svađala i bila temperamentna, pravila sam haos i na kraju sam ja izvlačila deblji kraj. Stavljam tačku na to izdanje Jelene i sada ću da im pokažem svoje drugo lice. Biću lavica kao što i jesam, borac za pravdu, ali malo smirenija. Neću dozvoliti da me budale isprovociraju i da me ponovo izbace - rekla nam je Jelena nekoliko sati pred ulazak u rijaliti i otkrila da će prvo da popriča s Nadeždom.

- Jadna Nadežda, sa njom sam imala super odnos, ali, eto, nastradala je ni kriva ni dužna. Ona je bila kolateralna šteta u toj celoj frci. Nisam želela da je udarim i čim uđem, idem pravo kod nje da joj se izvinim i da je molim da mi oprosti. Znam da će razumeti jer je super devojka - iskrena je bila Krunićeva, a onda je to i uradila čim je ušla.

Pošto je dosta puta učestvovala u rijalitijima, kaže da je iskusna i da poznaje mnogo takmičara, ali se veoma iznenadila izbor učesnika za drugu „Zadrugu“ jer ima mnogo nepoznatih ljudi.

- Kada sam videla ko je sve ušao, baš sam se šokirala. Sve neki anonimusi, pola njih i ne znam. S onima koje znam nisam uopšte u dobrim odnosima, tako da ću verovatno ulaziti u konflikte, ali bez tuče. Zorica mi je super, kapiram njenu igru i vrlo rado ću je igrati. Lepog Miću neću ni da komentarišem jer je taj čovek obezbedio sebi grobno mesto u rijalitiju. On ne viđa porodicu uopšte, taj čovek samo psuje, laje u prazno i ide od rijalitija u rijaliti. Nema od njega ništa - ističe rijaliti učesnica i kaže da joj najviše smeta što svi razglabaju ispričane priče, kao i to da će da im svima zapuši usta.

Jelena Krunić

Dejan Briza/Alo!

Jelena Krunić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Muka mi je više od Lune koja samo priča kako ju je Sloba izigrao i kako je ološ od čoveka. Ima da stavim tačku na tu priču. Sve ću da kažem Luni i onda ću ja biti glavna tema. Nije mi jasno zašto smaraju o Kiji i Slobi koji nisu tu i kada je to već odavno gotovo. Luna mora da se sabere. Dosadni su, zato sam im ja potrebna - besno otkriva Jelena i dodaje da će ovoga puta da proba da bude u rijalitiju bez seksa.

- Ma, seks više nije tabu, mi smo svi tako nastali i ne znam šta se diže frka oko toga. Trenutno ne razmišljam da imam s nekim seks jer nema frajera, niko nije moj tip. Za vibrator sam se šalila, ali kada bih ga unela, masturbirala bih da me ne vide svi, ne baš pred kamerama - završava Jelena za „Alo!“.

 

 

Komentari (2)

m

11.10.2018 08:48

Nama je muka i od tebe i Lunjare! Dva nemoralna olosa !Alkohol, droga, prostakluk ...

jovan

11.10.2018 09:43

Laž. Jelena radi suprotno. Prenela Luni vesti spolja i uputstva majke Anabele.