Aleksandra Subotić
Printscreen Youtube
Aleksandra Subotić

Printscreen Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Youtube

"Ja nikada ne bih bila s tobom da sam znala da si takav. Bezosaćajno pseto. Povređena sam. Šta mi radiš svako veće, ispijaš kafe sa nekim tamo. Posvađali smo je zbog tvoje jebene ravnodušnosti, samoživosti, zbog tvoje je.ene bezosećajnosti", govorila je Aleksandra.

Sve njene reči su Davidu vrlo teško pale, pa se čudi i ne može da veruje da njegova devojka tako nešto govori.

"Praviš mi scene, nikako te ne shvatam. Ne verujem šta ti pričaš. Što si vrištala i histerila toliko? Šta treba da radim? Da se obesim? Tebi sve nešto smeta. Ti si ni iz čega napravila frku. Glupo mi je zbog čega se svađamo", govorio je zbunjeni Dragojević.

Međutim, Subotićki smeta njegovo ponašanje, tvrdi da je bezosećajan i da se ne trudi da promeni nešto, pa ne prestaje da ga napada.

"Ti si bezosećajan, tebe ovo ne potresa. Ti si se u ovo uživeo, tebi sve ide u korist. Ti nisi u vezi ni sa kim, sa mnom nisi u vezi. Bitno je da se ti dobro snimiš. Ti si najbezosećajnija osoba koju sam ja u životu videla. Ja prolazim kao neka jadnica tebe boli ku.ac. Je.e ti se kako se ja osećam. Bitno je da ti glumiš šmekera. Da meni neko kaže “ti meni ne prijaš”! Mrš bre u pi.ku materinu", urlala je ona.

Aleksandra već 12 sati ne može da se smiri pa su zabrinuti zadrugari tražili medicinsku pomoć za cimerku.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Komentari (2)

Veca

02.11.2018 18:00

Razmazeno derište,problem bez problema pravi namerno da bi bila u centru paznje,David je divan decko i zato je boli jer ga svi zadrugari vole bolje da je ušao dam negp sa ovom retardiranom ista je Ljuba a ruzna uzas

Maki

02.11.2018 21:51

Ubi je sujeta i traume iz detinjstva! Ona vrišti i histeriše zbog toga što je zadrugari i publika nisu prepoznali kao "kraljicu" rijalitija, tako dočekali i tretirali! Bar kako ona sebe zamišlja, u tom pilećem mozgu. Kači se Davidu na ledja, on je sam rekao da ne može više da vuče taj džak na ledjima, kao da je iščašena, pa ne može ni da stoji, ni da hoda, a i sama je svesna da izgleda smešno i jadno sa prevelikim silikonima i u šorciću, više nije nikome privlačna. Nema tu više ničega, puklo!