Jelena Karleuša, Duško Tošić, Marija Melcer
Alo!
Marija Melcer

Screenshot Youtube

Marija Melcer, Foto: Screenshot Youtube

Zadruga 2 se još uvek nije završila, a već se uveliko spekuliše ko će biti učesnici treće sezone Zadruge! 

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

 

Jedna od njih je i neafirmisana pevačica Marija Melcer, za koju se po gradskim kuloarima pročulo zbog navodne afere sa suprugom Jelene Karleuše, Duškom Tošićem.

U ekskluzivnom razgovoru za Espreso, ona je priznala kada i kako je navodno upoznala muža mega popularne koleginice, ali pikantne detalje, kako kaže, ipak čuva kao keca u rukavu, da ga, ukoliko zatreba, upotrebi u rijalitiju:

"Duško i ja smo se prvi put videli na jednom splavu, poznajemo se, ali ne bih sada o tome... Ja sam bila sa svojim društvom, on sa svojim, upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i to je to. Biće prilike u "Zadruzi", pa ćemo više govoriti o tome" , rekla je Marija za Espreso i potvrdila da je jedna od potencijalnih učesnica "Zadruge 3":

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Pregovori su u toku, ako uđem biće ludilo... Pokazaću neke svoje najlepše osobine, biću fina i smerna devojka (smeh). Šalu na stranu, moj motiv je da se afirmišem kao pevačica, dugo sam u ovom poslu, ali sam anonimna i mislim da je vreme da se posle jedne decenije i ja prikažem u nekom malo lepšem svetlu!", kaže Marija za Espreso.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MarijaMelcer (@melcer_marija_) on Jul 1, 2019 at 10:30am PDT

 

Na pitanje da li se plaši da bi priča o vezi sa Karleušinim suprugom mogla da joj pokvari plan da se predstavi u najboljem svetlu poručila je sledeće:

"Ne plašim se! Otvoreno ću govoriti o tome", samouvereno je rekla za portal Espreso, dok suočavanje sa Karleušom smatra nemogućim:

 

"Ne verujem da je moguće da se Jelena Karleuša pojavi u rijalitiju! Mislim da ona o ovome i ne zna ništa, sve što bude trebalo da se zna - saznaće se. Zato, vidimo se u septembru!", zaključila je Marija za Espreso.

PROČITAJTE JOŠ:

Duško Tošić i Jelena Karleuša

Alo!