Zadruga 3, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Zadruga 3, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

Kaća i Dara imaju posebne zahteve kako bi se od septembra našle u najgledanijem šou-programu u Srbiji.

Izvor blizak Dari Bubamari kaže:

"Ako se dogovori sa Pinkom, Dara će definitivno biti najveća zvezda treće sezone. Ona uveliko pregovara sa produkcijom i tražila je da u okviru velelepnog imanja u Šimanovcima ima apartman, jer ne želi da deli spavaću sobu sa ostalim učesnicima", priča izvor i dodaje da je Bubamara zahtevala i da u "Zadruzi" može da spava koliko hoće."

Dara Bubamara

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Ona ne može da ustaje rano, pošto ima skroz drugačiji bioritam. Navikla je da zaspi u zoru i kasno se budi. Zato insistira da je kamera snima tek posle podne, kada se probudi naspavana i raspoložena."

Takođe, folkerki je veoma važno i da za vreme koje provede u rijalitiju ne zapusti telo.

"Dara u poslednje vreme redovno vežba, pa joj je bitno da joj obezbede teretanu u kojoj će da održava kondiciju. Nikako ne bi volela da se ponovo ugoji, jer zna koliko je napora uložila da se steše i da bude u top-formi."

Bubamara bi u apartmanu u Šimanovcima provela mesec dana i za to bi bila bogato nagrađena.

"U "Zadruzi" bi ostala samo jedan mesec, jer ona dosta novca uzima na tezgama, a radi i po tri dana nedeljno. Za tih 30 dana iz rijalitija bi izašla bogatija za čak 75.000 evra", otkriva izvor.

Dara Bubamara

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

I Darina mlađa koleginica, Katarina Živković, koja je trijumfovala u "Farmi 3", bila bi pun pogodak za novu sezonu.

"Kaća je više puta govorila da nikada ponovo ne bi ušla u rijaliti, ali joj se koncept "Zadruge" dopao, pa je pristala da ode na pregovore. S obzirom na to da je već bila pobednik "Farme", ljudi iz produkcije veruju da će imati jaku glasačku mašineriju za finale", ističe izvor i dodaje da je za razliku od Bubamare, Živkovićeva imala skromnije zahteve.

"Tražila je da joj redovno dolazi njen frizer, kao i da uvek ima na raspolaganju usluge manikira, pedikira i kozmetičara. Veruje da lako može da osvoji "duplu krunu", ali mora još malo da razmisli, jer je nedavno objavila nove pesme i ima mnogo zakazanih nastupa."

Katarina Živković

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!