UDARALI JE PALICOM U GLAVU, VEZALI... Tukli je, silovali, čerečili! Zbog ove TRAUME je Mina Vrbaški htela da se UBIJE! Završila na psihijatriji!

Jezivo svedočenje...

Mina Vrbaški
Foto: Screenshoot Youtube

Mina Vrbaški trpela je dvodnevno psihičko i fizičko mučenje od svojih klijenata, nakon čega je završila na psihijatriji.

Kako navodi "Rijaliti", izvor blizak Mini otkrio je kroz koji pakao je starleta prošla i kako zamalo nije izgubila glavu.

"Mina je vrlo mlada počela da se bavi prostitucijom i bile je neiskusna, bitno joj je bilo samo da zaradi, pa je na početku pristajala na sve. Kasnije ju je makro terao da radi grupnjake, a iako to nije želela, nije mogla da mu se suprotstavi. Tada je i prošla kroz pravi pakao kada su je trojica biznismena koji su došli iz inostranstva u Beograd pokupili i odveli u stan", priča izvor blizak Mini i objašnjava kakvu torturu je proživela tada.

"U početku su, kako mi je Mina sama pričala, bili fini, a onda su počeli brutalno da se iživljavaju nad njom. Sva trojica su je redom silovali, šutirali i pljuvali. Iako im je više puta skrenula pažnju da joj je loše, oni je nisu slušali, a kada je pokušala da se obračuna sa njima, udarali su je palicom po glavi i na kraju su je vezali i zlostavljali na sve moguće načine", kaže navodno izvor i dodaje da je tada jedva izvukla živu glavu.

Mina Vrbaški
Foto: Screenshoot Youtube

Navodno, nakon ove jezive torture starleta je pomišljala na najgore.

"Minu su ti momci zaključali u stan, gde je sa njima provela dva dana. Posle takve torture, silovanja i prebijanja, nije mogla da dođe sebi. Kada su je vratili makrou, bila je totalno van sebe, nakon čega je završila na psihijatriji. Njoj su ti dani maltretiranja zauvek urezani u glavi, čak je u nekim trenucima razmišljala da nakon takvog zlostavljanja presudi sama sebi. Sva sreća pa je imala pored sebe ljude koji je stvarno vole, pa je uspela nekako to da prevaziđe.

Mini je bilo jako teško i da priča o ovome.

"Nisam želela da se o ovome priča baš zato što mi je to bolna i teška tema. Ali kad sam za sve bila iskrena, pričaću i o ovome, prvi i poslednji put", rekla je Vrbaški i potvrdila:

"I danas zbog tih noći proživljavam traume. Bukvalno su se na sve načine iživljavali nada mnom. Preklinjala sam ih da prestanu, ali nakon toga su me tukli, čupali, polivali. Ne znam kako sam ostala živa. Ali stvarno. Nakon toga pakla redovno sam išla kod psihijatra da skrenem misli sa te teme, najgore tramue vučem od tada. Danima sam sedela i plakala u svom stanu, nikome se nisam javljala. Skroz sam bila bespomoćna, nije mi bilo do života. Vi ne znate kako je to kada vas trojica muškaraca istovremeno siluje, bije, maltretira. Ali, eto, evo me sada ovde i ponosna sam što sam svesna da sam pogrešila", rekla je Mina sa suzama u očima. Pogledajte OVDE šta je Minina mama rekla o prostituciji!

Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški
Foto: Printscreen

Podsećanja radi, Mina se prostituisala sa nepunih 16 godina, a klijente je dovodila u iznajmljeni stan u Šumatovačkoj ulici na Vračaru. Starletu koja je prva javno priznala da je prodavala svoje telo sa mušterijama je spajala tadašnja drugarica.

"Početna cena za koju je Mina radila bila je 20 evra za oralni seks i 40 za ceo tretman, da bi se tokom godinu dana, koliko se bavila tim poslom, njena cena skočila na 100 evra i preko toga nikad nije išla. Klijenti koji su bili zainteresovani za nju bili su uglavnom muškarci stariji od 50 godina", tvrdi izvor.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi