Tuča u Zadruzi
Screenshoot Youtube
Tuča u Zadruzi

Screenshoot Youtube

Tuča u Zadruzi, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"Ku*vo jedna!", rekla joj je Zerina.

Ovo je izazvalo pometnju u dnevoj sobi, obezbeđenje je uletelo, zadrugari su se unervozili. David je najburnije odreagovao pa je prvo bacio flašu o zid, i krenuo da divlja.

"Neću da je udaraju!", vikao je David.

Grupa zadrugara koji su se okupili u tom trenutku oko njega ne bi li ga smirili, ali to je bilo skoro nemoguće, pretio je, urlao, pa čak i počeo da se trese, dok su ostali pokušali da spreče katastrofu.

"Ona je meni pretila da će da mi počupa kosu ako pričam i dalje o tome. Ma ajde, manipulišeš ovde narodom. Dečko kog je optužila za silovanje joj je slao poklone posle toga. Hvalila se kako hoće na putovanja sa njim", vikala je Aleksandra. Ljuba je u jednom trenutku ustala kako bi sprečila dalju raspravu Zerine i Aleksandre.

"Hoću da se umešam, da bi se ti smirila. Nemoj da me vređaš, pokušavam da ti pomognem. Nemoj, alo spusti se sa stola. To nisi kod mene naučila", rekla je Ljuba nakon što je Aleksandra skočila na sto.

"I mene su momci tukli, i sada neko da mi priča da se ja ismevam kada neko nekog siluje. Nemojte da mi smeštate priče ovde", rekla je Aleksandra.

Dok su bili na crnom stolu, Aleksandra Subotić i Lepi Mića, Zerina Hećo je ustala i skočila na Aleksandru. Tom prilikom je Aleksandra reagovala tako što ju je odgunrula od sebe. Obezbeđenje je odmah reagovalo i jedva sprečilo dalji razvoj konflikta i fizičkog obračuna.

 

Komentari (2)

realno

11.12.2018 09:27

AJD SADA KAZNE ZA NJIH DVE LUDE I ZA SVE ZADRUGARE SA MANJIM BUDZETOM,PA NEKA SKACU POSLE

Evelyn Krimova

11.12.2018 11:03

Vise ne gledam Zadrugu.... jer ovaj sljam koji su skupili nije dno dna... vec mnogo gore od toga. Ovo je slika stvarnosti bez ulepsavanja. Kako su samo ovi ljudi zli, a puni sebe misleci da su neko. Sami smo krivi sto smo im dali na vaznosti. Sto se mene tice nema dalje! Neka se pobiju izmedju sebe jer drugacije i ne umeju da pricaju. A mi nemamo dovoljno svog odrona, vec uvozimo sa strane! Ovo je najgori rijaliti ikada!