Zadruga
Printscreen
Zlata Đurković

Printskrin Instagram

Zlata Đurković, Foto: Printskrin Instagram

Iako je prošlo skoro mesec dana od početka rijaliti programa „Zadruga“, pevačica Zlata Đurković još nije uspela da se istakne.

Pročitajte još:

Uprkos tome što je ušla da bi promovisala svoju karijeru, to joj ipak ne ide od ruke. Iako je pre ulaska najavila da će napraviti haos u „Beloj kući“, to obećanje još nije ispunila.

Zlata se najviše druži sa pevačicom Suzanom Perović, a neku veću aktivnost nije pokazala. Mada još nije dobila svojih pet minuta slave u „Zadruzi“, napolju je dobila i više od toga, jer, kako „Alo!“ saznaje, njena porodica je veoma razočarana što je ušla u „Zadrugu“ i osramotila ih.

Zlata Đurković

Dejan Briza

Zlata Đurković, Foto: Dejan Briza

- Niko iz njene porodice nije ni znao da će Zlata da uđe u rijaliti. Da su znali, oni bi sve uradili da ne ode u to leglo ološa. Ona je majka dvoje dece, mnogo je strašno da se ona tamo glupira s tim ljudima. Međutim, ona je znala njihov stav i onda je sve to sakrila jer je i nju bilo sramota. Dok je išla da učestvuje po tim muzičkim takmičenjima, oni su to nekako i podnosili, ali ovo je stvarno sramota. Šta će jedna ozbiljna pevačica među tom bagrom?! Majci i supruzi tamo nije mesto - otkriva izvor blizak njenoj porodici i dodaje:

Zlata Đurković

Dejan Briza

Zlata Đurković, Foto: Dejan Briza

- Zlata je svim članovima porodice Đurković samo odjednom prestala da se javlja, pošto je tada potpisala ugovor. Ona je bila mnogo bliska sa dve sestre od ujaka, stalno su sa njom izlazile i išle na njene nastupe, a onda je pevačica odjednom nestala iz njihovih života. Svi su bili šokirani, a onda kada su je videli na „Pinku“, nisu znali šta ih je snašlo. Bilo ih je sramota, a komšije i šira porodica su ih zvali i pitali zašto je to uradila. Morali su nekako da stanu na kraj toj bruci - svi su je obrisali sa društvenih mreža i tako prekinuli kontakt s njom. Ni sa kim se ne čuju, jer ona je prava bruka i sramota za porodicu Đurković. Oni su ugledna familija iz Crne Gore, i ovaj blam im nikako nije bio potreban - kaže izvor za „Alo!“.

Komentari (11)

Suza

29.09.2018 08:36

Nije njih sramota što je ušla u Zadrugu, već što se ponaša kao divljak. Preti, viče, provocira, nasrće...ako tako skreće pažnju na sebe, nije ni čudo što do sada niko nije čuo za nju da je pevačica. Ona bi nasrtala i na goste ako bi je neko angažovano da peva.

juca

29.09.2018 11:53

@Suza - Ma ona se samo dernja zbog kadra, vidi se da je prosta i muka mi je kad se pokusava neko izdizati nicim izazvanim...meni ona lici da peva po podrumima, vasarima i osresnjim svadbama...

x

29.09.2018 08:41

Auuu mo'š misliti,ugledna porodica.Pa što onda mora da zarađuje na ovaj način ako su tako ugledni.

Mile

29.09.2018 08:42

Ozbiljna pevacica?Aahahahaaa

Van Halen

29.09.2018 08:50

Koji je ovo mutant, ni musko, ni zensko, ni seljanka, ni kaubojka, kad progovori spasavaj se ko moze,

???

29.09.2018 09:37

Totalno nepoznata i nebitna osoba!

lela

29.09.2018 11:51

@??? - A ona je neki nivo, pa sta ce medju olosima??? Da je vrsna pevacica, radila bi, pa joj ne bi trebalo ovakvo eksponiranje, ali avaj...nigde tezge, nigde para, pa ajd u Zadrugu...

Ceca

29.09.2018 16:34

@??? - Pritom i užasno antipatična, odvratna!

Brana

29.09.2018 12:32

Hvalila se da je citala scenario za Zadrugu. Tvrdila da se Mirko ne ponasa u skladu sa scenarijem. Ko bi njoj dao scenario da cita?

Banja

29.09.2018 17:52

Bitno da je muz podrzava.

Mirka

30.09.2018 02:05

Jako prosta zena, a glumi da je obrazovana. Pozdravila je Vendi.