Zadruga 2
printscreen
Majmun Zadruga

Printskrin

Majmun Zadruga, Foto: Printskrin

Pre godinu dana, čitava Srbija je pričala o japanskom makaki majmunu Mikiju, koji je na ramenu direktora TV "Pink" Željka Mitrovića ušao u rijaliti "Zadruga".

Pročitajte još:

Miki je mnogim zadrugarima pomrsio konce, a nakon što je uspešno završio svoju misiju u rijalitiju, vratio se svojoj kući, u zoo-vrt u Jagodini, gde ga je posetila i ekipa "Alo!".

Kako kažu Mikijevi čuvari, posle rijalitija je postao razdraganiji, a nakon što je u zoo-vrt stigla majmunica, odmah se i zaljubio, a ubrzo postao i otac. Kao da je i dalje u rijalitiju - desila mu se ekspresna ljubav!

- Miki od ujutru do uveče samo skače i retki su momenti kada je miran. Otkad je postao otac ženskog i muškog majmunčeta, posebno je razdragan. Prepušta svojoj supruzi deo svog obroka kako bi imala više mleka i redovno je mazi - kaže za "Alo!" jedna od zaposlenih u jagodinskom zoološkom vrtu, dok Miki juri po kavezu svoje majmunčiće.

Majmun Zadruga

Masanori Jošida

Majmun Zadruga, Foto: Masanori Jošida

- Budući da Mikijevi naslednici još nemaju imena, pozivamo čitaoce "Alo!" novina i vašeg portala "alo.rs" da budu kumovi i daju predloge. Napominjemo da su majmunčići veoma živahni, tako da bi i imena trebalo da im budu zvučna - kažu u zoo-vrtu i nadaju se da Miki više neće imati angažmane na televiziji, jer im je svima nedostajao dok je boravio u "Zadruzi".

Majmun Zadruga

Masanori Jošida

Majmun Zadruga, Foto: Masanori Jošida

- Bez Mikija, jagodinski zoo-vrt nije isti i dok je bio u rijalitiju nam je mnogo falio. Nadamo se da na televiziju više neće ići, ipak je sada zasnovao porodicu - rekli su u zoo-vrtu, a budući da je Miki baš u tom trenutku mazio svoje majmunčiće, odlučili smo da mu ne smetamo, pa smo ga tiho pozdravili uz konstataciju da rijaliti nije isti bez njega.

 

Komentari (3)

Werko

16.09.2018 09:28

Svi u Zadruzi su Miki makaki

Vladeta

16.09.2018 12:57

Dobra navlakuša sa naslovom! Trebali ste napisati "majmun Miki ..", ali, svejedno, opet bi mnogii pomislili na Đuričića!

Pera

16.09.2018 14:13

Ovo mora da se slavi,svi u zadruzi na noge cak i mali budjola