Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz
Printscreen
Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz

Printscreen

Luna Đogani, Nenad Marinković Gastoz, Foto: Printscreen

Luna Đogani i dalje je tema broj jedan u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", koji je prošlog četvrtka startovao na televiziji "Pink", a izgleda da će tek biti jer joj se smeši prosidba!

Iako je blogerka u brojnim intervjuima govorila da se nikad više neće vratiti na "mesto zločina", odnosno u rijaliti, ona je ponovo to učinila, a u spoljnom svetu je ostavila dečka Nenada Marinkovića Gastoza, s kojim još uvek zvanično nije obelodanila vezu. Međutim, da je njihova ljubav jaka svedoči Lunin bliski prijatelj, koji tvrdi da će Jutjub zvezda zaprositi blogerku, i to baš u "Zadruzi".

"Gastoz i Luna su zaljubljeni jedno u drugo do ušiju. Oni su prošle godine bili zajedno nekoliko meseci, ali su raskinuli zbog gluposti. Međutim, sada je situacija drugačija i okolnosti su se promenile. Nenad je za kratko vreme uspeo da joj pomogne da ostavi iza sebe priču sa Slobodanom Radanovićem. Iako još nije sasvim prebolela Slobu, Luna je srećna s Gastozom. Odlučili su da ljubav kriju od očiju javnosti i da je čuvaju samo za sebe, zato ona i govori da su samo prijatelji", kaže izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

On je moj drug i moja podrska ❤️ @gasttozz.official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 30, 2018 at 3:45pm PDT

On priča da je Gastoz svestan da Luna i dalje pati za Slobom, ali ga to neće sprečiti da je zaprosi pred ostalim učesnicima, ukoliko mu to produkcija dozvoli.

"Sve je osmislio, a uskoro će kupiti i skupoceni prsten. Naravno, to će biti veliko iznenađenje za nju. Nenad razume da ona gaji osećanja prema Slobi, ali je uveren da je iskrena prema njemu i da će njihova ljubav ovog puta pobediti sva iskušenja. Njemu je sada najvažnije da je zaprosi, a kada se završi rijaliti, već su se dogovorili da će započeti zajednički život", završava izvor dok mi čekamo datum.

Komentari (9)

ugo

08.09.2018 23:50

Napokon da neko isprosi ovu devojku! Hvala bogu! Napokon da se Anabela smiri! ahahah Srecno!

Marinela

09.09.2018 03:16

Ma kako da ne i kako da da?! Još jedna rijaliti igranka, nameštaljka i fejk veza... Da im Pink i Mitrovići plate i oprganizuju veridbu i fejk svadbu, pa da se svi lepo napiju i krenu do finala. To je već vidjena šema iz Parova i to Gasttozz treba da zna, prevazidjeno je. Svilajnački klovn treba da smisli nešto drugo.

boba

09.09.2018 06:44

Sve je to Anabela lepo smislila i dogovorila sa Gastozom,a ovom je dobro doslo jer to je njemu preslo u naviku(vencanje,veridbe,raskidi).

Miki

09.09.2018 07:37

@boba - I sad treba napraviti Slobicu ljubomornim. Zasto I m je stalo da je sto pre udaju. Sve sto je brzo je kuso kaze nas narod

saj

09.09.2018 06:50

i ovaj zaboliki gastos postao neki frajer????ha ha

Perica

09.09.2018 09:01

Gasttozz je Kralj rijalitija i on se sprda sa novinarima i glupim hejterima. Dečko je institucija za sve zadrugare i njega narod voli. Nenad i kad nije u rijalitiju o njemu se više piše nego o zadrugarima e zato bi neko voleo da ga ubaci u taj rijaliti al malo teže, mnogo košta.

Šone

09.09.2018 12:14

Kralj rijalitija se sprda sa Kijinim fanovima i novinarima, najbolji rijaliti igrač na Balkanu - Gasttozz.Ko razume - shvatiće.

Mika

09.09.2018 13:10

@Šone - Malo ima ovih Kijinih paćenika, ajte hejteri navalite. Na jednoj Gasttozzovoj slici napisali ste preko tri hiljade komentara upravo zbog Lune. Zato je Gasttozz Kralj rijalitija jer vas sprda za sve pare a nije u rijalitiju.

Sale

09.09.2018 12:50

Bice veridbe. Pa raskida. Pa opet veridbe. Pa vencanja. A izmedju svadje i ljubavisanje. A sve lazno fake.