Ana Korać
Screenshoot Youtube
Ana Korać

Screenshoot Youtube

Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć je publika imala priliku da postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja su  zadrugari odgovarali.

PROČITAJTE JOŠ:

NIKO NE ZNA GDE SE NALAZI Karađorđe POBEGAO iz Zadruge! Razvalio prozor i izleteo napolje, Aleksandra molila OBEZBEĐENJE da ga vrati

BRUTALNO! Nemaš struju u kući, dete ti nije imalo hranu! Aleksandra rekla da je izdržavala Davida, a onda on OSUO! Kada se Koraćeva umešala tek je nastao PAKAO! (VIDEO)

JEZIVO! Šok priznanje zbog kog je SRBIJA ZANEMELA! Marija otkrila šta je Zola radio njenom desetomesečnom unuku! (VIDEO)

 

Gledaoci su rekli Ani i da joj je pušten snimak u kom tom istom navodnom "progonitelju" umiljato priča da joj nedostaje. Takođe, publika je u pitanju navela i kako je Ana izjavila da njoj nisu zapalili skupoceni automobil, kao i da odlično zna kome je to učinjeno. Gledaoci su kroz pitanje podsetili Koraćevu i da je pričala kako su joj greškom zabranili ulazak u Crnu Goru, ali i da joj je ukraden i broj sa kog su poslate problematične poruke.

Publika je iskoristila priliku da Anu podseti da je govorila i kako nije živela sa Minom Vrbaški, koja je priznala čime se bavila, ali i da je pričala o svom bahatom letovanju. Zar joj se ne čini da se upetljala u svoje laži i da je sve ovo previše slučajnosti, bilo je pitanje za Koraćevu.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

- Što se tiče tog auta, ja to nikada nisam izjavila, niti su meni zapalili, niti je bio kod mene. Imaju sve zapisano gde, šta i kako. Što se tiče prijatelja, moji prijatelji se ne eksponiraju javno. Ti što se predstavljaju, niti su moji momci, niti su moji prijatelji. Ti lažni milioneri mogu tako da se predstavljaju. Ulazak u Crnu Goru, za to nisam rekla da je bila greška. Ja nisam bila tamo kada se to desilo. Ja više ne koristim taj telefon, niti sam ga koristila. Karlo je bio moj momak, kada sam rekla da nije? Karlo je bio moj dečko! Glupo je da se o tim stvarima priča u rijalitiju.

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

- Vidim da je dosta stvari nabrojano iz Aninog i mog razgovora. Ona je meni tada rekla da je broj ukraden. Što se tiče auta, tada sam joj rekla da pazi šta priča. Taj auto je najveća ku*va u Beogradu! Nema ko taj auto nije vozio. Nisam ga vozila ja i taj ko ima veze sa vlasnikom auta - pričala je Ljuba.

- Zna li neko od vas ko je vlasnik auta? - upitao je Milan Milošević.

- Filip Mijatov - rekla je Aleksandra Subotić.

 

- Ana vozi skupa kola, ide na skupa putovanja... A znamo da zvanično ništa ne radi. Iz onog klipa sam videla da se pojavljuju svi oni muškarci o kojima se priča da su sponzori takvim devojkama. Ona nije priznala! - umešala se Marija Kulić.

U video-prilogu možete pogledati kako je izgledala cela rasprava:

 

Komentari (1)

kosa

16.05.2019 14:26

ana nesekiraj se mi cemo balvanu I crvenku zabranit.