PROCURILE INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA Suzana se GUŠILA U SUZAMA, Miki pokušavao da je smiri! Nije htela da mu otkrije šta je saznala!

Saznala sve.

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: printscreen

Miki Đuričić danas je smirivao svoju dragu Suzanu  Perović u Rajskom vrtu, koja je plakala bez ikakvog konkretnog razloga.

Naime, Đuričić je pokušavao da je smiri, trudio se da mu otkrije šta je muči, ali ona je oodbijala svaki vid komunikacije sa njim. Perovićka je lila suze bez prestanka, i samo je ćutala na svako njegovo pitanje.

I gledaocima nije bilo jasno šta se to dešava sa atraktivnom pevačicom, ali je Suzanina drugarica za "Alo.rs"  progovorila o problemima koje muče Perovićku.

- Suzani mnogo nedostaju deca. Iako dane provodi sa Mikijem, ona zapravo najviše strahuje kako će njena deca reagovati kada bude izašla iz rijalitija. Sinoć ju je Miki pred svima poljubio, a videli smo da je i ona bila šokirana njegovim potezom, sigurno je to jednim delom uticalo na nju - priča zadrugarkina prijateljica i dodaje:

- Takođe, znam provereno da je Suzi saznala da se njena deca protive vezi sa Mikijem, i to je muči, danima ne spava. Iskreno se nadam  da će uspeti da se izbori sa svim tim, jer je očigledno da tek sada shvata šta je uradila. Ona Mikija stvarno voli, ali deca su joj najbitnija na svetu - završava priču Suzanina prijateljica za naš portal.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi