NAPUŠTA ZADRUGU?! Suzana plače i histeriše zbog Mikija! Dobila nervni slom kada je čula za nedeljni zadatak! Ovo ne može da uradi

Želi napolje!

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

Suzana Perović danas se probudila nervoznija nego inače, pa je u nekoliko navrata histerisala na svog dečka Mikija Đuričića, a sve zbog hrane i fizičkog umora koji oseća jer se prethodnih dana dodatno aktivirala, budući da ima zadatak da smrša.

 

- Dosta mi je više cirkusa. Šta se dere više?! Šta znači: "Neka plače, manje će da pi*a"? Danas mi je najteži dan, tresem se više. Dva puta me je uhvatila nesvestica. Ne idem na olimpijadu. Neću da jedem ništa. Hoću da me pošaljete kući odmah. Šta njega boli koliko ću ja da popijem kafe?! Šta se okomio na mene? Kad ti je neko drag i ne razume te... Čovek koji me voli i koga volim najgori ispadne prema meni - vikala je Suzana.

Suzanu je sve vreme tešila drugarica Zlata Đurković, dok se Miki nije preterano obazirao na Suzanino histerisanje, pa se brzo udaljio od nje.

- Idi, ja ću ti pokazati gde se ide kući. Da ti nisi s*ala ne bi do ovoga došlo - vikao je Miki. U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi