Suzana Perović
Screenshoot Youtube
Suzana Perović

Screenshoot Youtube

Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

Rajko Ristić/Alo!

 

Nju je pozvalo drvo mudrosti da popričaju o čitavoj situaciji, jer ona želi da napusti "Zadrugu":

Suzana Perović

Printscreen

Suzana Perović, Foto: Printscreen

Šta se juče tokom dana dešavalo, pa si donela odluku da izađeš iz Zadruge? - pitalo se Drvo mudrosti.

- Dešavalo se to da jednostavno neke stvari se nisu poklopile, on je došao zbog mene. Definitivno mi je rekao da ako je naša ljubav toliko jaka, da ne bi ulazili u dalje sukobe sa ljudima koji su mene odgovarali, a on zna sve. Ja sam opet budala koja svima prašta, sa svima popijem kafu, jesam budala. Takva sam. Ja sam kreten, opraštam onima koji su me pljuvali, a njega je to strašno nerviralo. Rekao je da ako je toliko jako, da se odreknem svega, zbog ljubavi. Ja sam to uradila i videli ste da smo skinuli bubice i čekali smo da nas pozovete. To se nije desilo i to je to. Moja ljubav prema tom čoveku ne vredi 50.000 evra, vredi mnogo više i ja sam spremna da snosim posledice, ovog trenutka - odgovorila je Perovićka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da li si šamar zaboravila? - pitalo je Drvo ponovo.

- Osobama koje su me ogovarale, to govori o njima, neka im Bog sudi. Ja sam zatvorena osoba, neke stvari koje bih mu rekla, ne mogu ovde. To ću da uradim kad izađem odavde, to je samo moje i njegovo. Ali, stiglo je do šamara, stiglo je. Ja takvu ljubav ne mogu da bacim tek tako. Ja sa njim moram da popričam i da razgovaram, a želim da verujem da je to čovek mog života. Raspravljali smo se i svađa je deo ljubavi, šta, drugi se ne svađaju? Ma nemoj, molim te. I te kako se svađaju - rekla je pevačica.

Miki Đruičić

Screenshoot Youtube

Miki Đruičić, Foto: Screenshoot Youtube

Drvo nije moglo da shvati zbog čega je Suzana ipak odlučila da izgubi sve zbog osobe koja je fizički nasrnula na nju, pa ju je upitalo da konačno obrazloži razloge zbog kojih je odlučila da napusti Zadrugu.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

Printscreen

 

- Ne, ja sam odlučila! Bez obzira što on nije tu. Za mene važi dogovor. Ako sam juče rekla da se odričem svega, to je to, ja ne odustajem. Rekla sam ti malo pre, za mene ljubav nema cenu! Ovde ne postoji ni jedan jedini razlog da ja ostanem - rekla je Suzana.

Komentari (1)

Saša

12.06.2019 17:44

Nisam znao da ova atraktivna žena nema mozga, juri za nasilnikom, kockarom, neradnikom i,,, ajde da budem fin..