Aleksandra Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Majka ti se ovde igra rijalitija zajedno sa Aleksandrom, samo im kamere fale. Pravi veternički rijaliti! Navigaciju im daju tri babe i četiri žabe. Te babetine finansiraju Biljanu i Aleksandru, među njima je i jedna doktorka, kao i advokatica. Aone se onda igraju preko tebe. Tvoja majka voli da bude rijaliti zvezda, kao i njena bivša snajka Aleksandra. Ma fanovi su otrovali Biljanu, napunili su joj glavu glupostima", rekao mu je on između ostalog, kako prenosi spomenuti list.

"Slažem se da Aleksandra nema šta da traži u Veterniku ako si ti sa Anom. RRadi onako kako se osećaš, pusti ova dva rijaliti igrača. Važno je da ti budeš srećan", zaključio je on.

David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Naime, ona tvrdi da Davida i Aleksandru već dve godine unazad finansiraju obožavaoci, te da su čak nedavno na poklon dobili 20.000 evra.

"Veza Davida i Aleksandre još nije završena, jer su im životi isprepletani na razne načine, pa i finansijski. Fanovi koji su ih zavoleli još dok su bili u "Parovima" slali su im hiljade evra da srede život, sagrade kuću... A oni su sve to potrošili na izlaske, garderobu, putovanja... Nedavno su im poslali 20.000 evra. Među ostrašćenim fanovima ima i onih koje zanima šta će sad biti sa tim parama, ko će ih od njih dvoje uzeti. Oni sad vrše pritisak na Aleksandru i Biljanu. Zato njih dve uporno pljuju Anu Korać i trude se da se David vrati Subotićevoj", iznela je šokantne tvrdnje za Informer nekadašnja zvezda "Parova".

Vesna Rivas

TV Happy

Vesna Rivas, Foto: TV Happy

Aleksandra se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama.

"Hvala vam moji dragi fanovi. Ako može ta gospođa što hoće da mi da 20.000 evra da se javi u DM (prim.aut. privatne poruke)", bila je ironična Subotićeva.

Aleksandra Subotić

Printscreen Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram