Zadrugari
Screenshoot Youtube
Zadrugari

Screenshoot Youtube

Zadrugari, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Voditelj Milan Milošević je saopštio zadrugarima odluku Velikog šefa da Jelena više nema pravo povratka u rijaliti program "Zadrugu 2" i da će biti kažnjena.

- Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da je Jelena Golubović grubo prekršila ugovor i da samim tim ne može da se vrati u "Zadrugu". Jelena Golubović će shodno ugovoru koji je potpisala sa Televizijom Pink biti dužna da Televiziji Pink isplati kaznu od 50.000 evra - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je Milan pročitao.

- Tako joj i treba. Od zlobe i besa što nije po njenom, ona je poludela. Kad nije po njenom ona je u stanju da uradi svašta - rekao je Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Komentari (4)

zadruga - Mitrovićeva REFLEKSIJA?

06.12.2018 09:21

od ove sezone - od Kulićka dalje sve više upotrebljavaju kletve kao naćin komunikacije i to još nagrađuju višanjem honorara i nekažnjavajem tih istih, na isti naćin - pravedno. Indirektna provokacija? Ako neki pišu polusvet, sada to postaje "luda kuća" doslovce?

LA

09.12.2018 12:44

@zadruga - Mitrovićeva REFLEKSIJA? - Sta li si ti htela da kazes?

StojkoV

06.12.2018 10:55

Svima je laknulo jer se JG borila nepostenim sredstvima.

Kolegijalnost

06.12.2018 11:57

Miki je najveci ljigavac. Zaboravio je koliko puta je sam pobegao i koliko je za to platio. Ona njih zreba da tuzi za fizicko maltretiranje koje su dozvolili.