Stanija Dobrojević
Screenshoot Youtube
Stanija Dobrojević

Screenshoot Youtube

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se povodom izlaska nije oglasila, ali je njena majka Slavica potvrdila da njena ćerka ide na ginekološku operaciju koja nije strašna.

"Dobrojevićeva će se vratiti u belu kuću, čim se oporavi", piše i u saopštenju Stanijinog menadžera za odnose s javnošću.

Starleta je bila uplašena zbog pogoršane zdravstvene situacije, pa se juče u toku dana, pre nego što je izašla, požalila prisutnima.

"To je moja muka. Najverovatnije ću morati na operaciju, jer taj problem sada mora da se reši. Teško će mi pasti, jer ne znam koliko ću dugo da budem van rijalitija."

Komentari (5)

Laki

11.10.2018 15:37

Dokle vise prenemaganja i foliranja, ako je vec duze vreme bolestna kako je prosla lekarski pregled i usla u zadrugu, bitno je da se o njoj i mami pise

Mica trakalica

11.10.2018 17:47

Otišla malo da je profircaju,jer je crnogorac azvalio

Marinela

11.10.2018 17:52

Pa šta operiše i zašto mora jednostavni ginekološki zahvat da se obavlja u Americi? Puštena je priča o štitnoj žlezdi, pa sada - ginekološki problem? Ranica na grliću, miom, cista, jajnici, šta je u pitanju što nije moglo da se reši u našim bolnicama? Nego je uvidela da joj je šansa za pobedu u Zadruzi minimalna, pa se na vreme vratila u Ameriku! Tamo joj je bolje nego ovde.

nada

11.10.2018 18:21

Ko laze? Prvo pisu stitna zljezda a sada ginekoloska operacija i pazi ti to u Americi !!!!!!!!!!! Mi nemamo strucnjake ili ??????????? Da ne procuri vest toga se boji !!!!!!!!!!!!

Poaro

11.10.2018 18:52

Ja sam dva puta operisala laporaskopski gin. probleme oporavak je vrlo kratak do deset dana a operacija zavisi od ciklusa. Zašto u Ameriku pa verovatno žena tamo ima doktora kome veruje, mozda da završi i neki posao a najverovatnije ima zdravstveno osiguranje u Americi ovde nema pošto radi tamo morala bi ovde da plati i to je to. Da nije sitna žlezda znala sam odmah jer sitna žlezda daje određene simptome u smislu nesanice ili prekomernog spavanja a ona je spavala kao beba.