Stanija Dobrojević
Alo! / Rajko Ristić
Stanija Dobrojević

Alo! / Rajko Ristić

Stanija Dobrojević, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Dobrojevićka je u strahu jer je dečko njene naslednice sve agresivniji posle izbacivanja iz Zadruge, a Stanija je ostala uz njega.

Pročitajte još:

 - Vladimir će ubiti moje dete! Ona nije bezbedna pored njega. Pod hitno moram da reagujem i spasem je od onog čudovišta. Bolje da sprečim sad nego kad se završi Zadruga, mogu misliti šta će se desiti po završetku, kada budu na slobodi. Ne želim da bude slučaj kao sa Ksenijom Pajčin - reči su Slavice Dobrojević, majke Stanije Dobrojević, koja se požalila prijateljici.

- Slavica je očajna. Bilo ju je strah da gleda rijaliti dok je on unutra, odnosno svoje dete kako se muči i pati. Nema ništa protiv toga što se Stanija zaljubila, ali prvi put je vidi u takvom stanju. Ona smatra da Vladimir nije idealna prilika za njenu ćerku jer je nasilan i agresivan orema njoj, a sada je to pokazao i celoj anciji kada je u petak pesnicom udario Aleksandru Subotić - otkriva prijateljica porodice Dobrojević.

 

Komentari (7)

TANJA

07.10.2018 23:52

Zeno trebala si da je vaspitas.Da za nju nije vatanje sa Kristijanom Golubovicem,nije da se skida gola i pozira...ide po kockarnicama u Americi.Sta sad kukas?Sad je kasno.Starlete ulecu sa opasnim momcima u veze.

Koka

08.10.2018 06:14

@TANJA - Stanija je jsama kriva. Ima 34 godine , to je i tekakozrelnost jžene, koja može da proceni muškarca, zašto se upustala u eu sa njim, sveje to nie trebalo. Vladiir je bivšudevojku Sladju Petrušićtukao ,maltretirao kupio je par vibratzora da korist u sex_u i da mu ga i njemustavlja u.... Užas. Aleksandru je razvaio pesnicom da je pala na pod od.katastrofa.Dva puta iizbacivaniz parova zbog tuče i agresije. Neka joj je Bog u pomoći, ne mogu da shvatim data devojka nema gram mozga

kata

08.10.2018 08:11

zena je u pravu vidi se nasilnik.

dragica

08.10.2018 09:21

zena je u pravu mene stra kad ga vidim na tv.

Cana

08.10.2018 09:42

Vladimir je psiho. Iz aviona se vidi. Majka je u pravu što se plaši a njena ćerka ne valja ni 5 para. Izaziva sudbinu.....i nije joj prvi put.

nada

08.10.2018 09:54

Pa ona ga je odabrala i vrtela mu se u krili ili ? Milo Djukanovic ce joj zabraniti ulazak u C. Goru - hahaha

Laki

08.10.2018 12:10

Nikako meni nije jasno sta ova zena prica pa to tvoje dete si ti vaspitala, i od nje stvorila sponzorusu, sada zelis i ti malo paznje u medijima verovatno se zaboravilo to sta si radila u S Mitrovici pa ko velis da udruzite snage i da opet nekome raskucite kucu