Vladimir i Stanija
Screenshoot Youtube
Vladimir i Stanija

Screenshoot Youtube

Vladimir i Stanija, Foto: Screenshoot Youtube

Pročitajte još:

Kako piše "Srpski telegraf" Stanija je po izlasku pogledala društvene mreže, gde je na Vladimirovom Instagramu ugledala njegov selfi sa Afrikom, koja je uslikana još dok je Vlada bio u rijalitiju, a Sandra ušla da peva na žurci.

- Fotografija Sandre i Vladimira je bila hit na društvenim mrežama. Ona ju je objavila na svom profilu, a onda su Vladimirovi fanovi počeli da je šeruju na svojim profilima. Stanija je odlepila kada je videla sliku, jer nije znala da Sandra simpatiše njenog dečka, pa je Vladimiru napisala poruku u kojoj mu je rekla sve i svašta. Vladimir je bio uzbuđen što se javila, jedva je shvatio o čemu priča i što ga napada zbog pevačice sa kojom nema očigledno ništa, ali je Stanija rekla da je to nepoštovanje nje kao njegove devojke i da je sramota što ta slika kruži internetom - otkrio je izvor za "Srpski telegraf" i dodao:

 

- Vlada joj je objasnio da on nije ništa kriv i da ga je devojka samo pitala je l' može selfi, on je stao i slikao se. Ljudi koji su vodili njegov Instagram su tu sliku objavili na njegovom profilu, dok je on još bio u rijalitiju, tako da ni to nema veze s njim, međutim Stanija mu je zapretila da odmah obriše tu sliku ako misli da nastavlja priču sa njom - objašnjava izvor i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Oct 2, 2018 at 8:18pm PDT

 

- Vladimir je rekao da mu ta slika ništa ne znači i da će je obrisati, tako da su uspeli da izglade sukob, ali pitanje je kako će Stanija bocnuti Sandru u budućnosti kad im se ukrste putevi, s obzirom na to da kod Afrike na profilu i dalje stoji ta slika.

 

 

Tomović je potvrdio da njegovoj devojci nije bilo prijatno kada je ugledala ovu sliku:

- Jao kakvi ste vi, sve iskopate. Pa jeste, Stanija je temperamentna žena, zamerila mi je to, ali objasnio sam joj da su fanovi to objavili a ne ja. Obrisao sam sliku i problem rešen - rekao je Vladimir.