TRESE SE ZADRUGA Stanija: Šmrčeš belo, plaćaju te za pare, tražila si kokain ubijenom čoveku! ANA KORAĆ: J*bao te oženjen čovek, pa te PRETUKLA njegova žena (VIDEO)

Nikad žešća svađa dve žene

Stanija Dobrojević, Ana Korać
Foto: Printscreen

Šokantna ženska svađa orila se Zadrugom! Stanija Dobrojević i Ana Korać zaratile su i tom prilikom iznele sav praljv veš.

Dobrojevića je prilikom napada podsetila Anu da je bila dobra drugarica Kristine Kockar, a da je njoj iza leđa bila u vezi sa Slobom Radanovićem.

Međutim, to nije sve! Optužila ju je čak i da je koristila drogu.

Osim toga, Stanija je prozvala Koraćevu na prepiske u kojima od čoveka koji je ubijen, traži kokain. A prozvala ju je i da je drugarica podvodi i zatražila joj je da objasni odakle joj skupoceni satovi i automobili, odnosno od čega je sve to zaradila.

Stanija Dobrojević i Bane Čolak
Foto: Screenshot Youtube

"Neke stvari postoje. Za sve ove spomenute imam samo nešto. Nudim ti 50.000 evra da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Prostituke su zaštićene kao beli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Imaš prepiske svakakve sa onim likom koji više nije živ", govorila je Stanija.

"Po*ebala si se s Slobom. Mogla si da budeš odana svojoj prijateljici znaš kojoj, a ovoj iz rijalitija nisi. Izašle su ti prepiske sa čovekom, on je ubijen: Ljubavi možeš li da mi nabaviš belo da šmrčem", vikala je Stanija.

Ana Korać
Ana KoraćFoto: Printscreen

"Ti sa svojom seljačkom facom! Moj prijatelj je oženjen. Ima decu. Šta si radila na zimovanju, kada je došla njegova žena i pretukla te. Viđaš se s tim čovekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovde. J*beš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja. Kapicu roze si zaboravila. Odakle ti pare da kupiš kola, on ti je kupio. Provaljena si, fejkušo", šokirala je sve Ana Korać.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi