LUKAV PLAN Stanija se nameračila na Anu i Davida, ovo je njena STRATEGIJA da ih uništi! Neće im biti dobro kad vide šta im se SPREMA

Lom!

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

Veza učesnika "Zadruge 2" Ane Korać i Davida Dragojevića na staklenim je nogama! Oni non-stop raskidaju pa se mire, ali tenzije i netrpeljivost među njima konstantno rastu. Pročitajte OVDE šta je Stanija imala pre rijalitija sa Čabarkapom.

 

Poslednju i veoma ozbiljnu svađu imali su nedavno, a glavni razlog je starleta Stanija Dobrojević kojoj je David naručio pesmu. Stanija je izjavila kako je David jako podseća na njenog bivšeg dečka Filipa Panajotovića.

- David nije moj tip muškarca, ne bih se nikad muvala sa njim zato što sam imala slično nešto tome, nikad više u životu. Bože sačuvaj. Filip. Sličan tip čoveka, slična priča kao sa Aleksandrom, to što joj je uradio, slično sam i ja doživela. Sve lepo se desilo na Farmi, sve ružno, hvala Bogu, van kamera. Ja bih mogla da razbucam bilo koju vezu u ovoj kući. Ne bih nikad dirala Miljana i Zolu, to ne. Shvatila sam da ne moram ništa da radim, samo jedna rečenica, jedan pogled...to je dovoljno - rekla je Stanija.

Stanija Dobrojević, Ana Korać
Stanija Dobrojević, Ana Korać, Foto: Printscreen

Ona se pohvalila i da bi mogla da zavede bilo kog muškarca u Zadruzi. Pročitajte OVDE sa kojim učesnikom "Zadruge 2" se Stanija viđala pre rijalitija.

 

- Kad bih htela da se igram i kad bih radila koliko znam da mogu i šta mogu, da. Ne bih bila ni sa jednim muškarcem iz ove kuće, ne dopada mi se, ali kada bih htela da razbucam tu vezu - da, imam tu moć - dodala je.

Stanija i David
Stanija i David, Foto: printscreen

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vlatko
  12/05/2019 - 17:45
  Jel to ona Stanija, sto racuna 9x4=24, tako ce i Davidu i Ani, napraviti pometnju?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi