Pavle Jovanović, Stanija Dobrojević
Screenshot Youtube
Stanija Dobrojević

Printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen

Zadrugar Pavle Jovanović komentarisao je Stanijin emotivni status, a to je razljutilo starletu pa mu je žestoko odbrusila.

PROČITAJTE JOŠ: 

 

- Ja sam muško i mogu da imam i 40 godina, pa da imam porodicu, a njoj je već odavno vreme za porodicu. Te neke godine su to što jesu, a to se odnosilo i na to što je ostavljena od strane dečka tako kako je ostavljena - rekao je Pavle, a onda mu je Stanija odgovorila.

Pavle Jovanović, Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Pavle Jovanović, Dragana Mitar, Foto: Screenshot Youtube

- Ne znam odakle mu to, verovatno zna bolje šta imam, šta nemam. Sramno je i jako ružno kad mlade devojke izgovaraju kako "nikad nećeš postati majka", sad to čujem i od muškarca koji je moja generacija. Evo, ovako, da vam začepim usta... Imam brak iza sebe od dve godine. Nisam bila spremna da rađam decu i osnujem porodicu, jer sam bila karijerista i želela sam da ostvarim neke svoje ciljeve, hirove... I otkad znam za sebe, pre tridesete mi nije padalo na pamet da se udam. Pravi brak je tek kad odlučim da ću nekome da rodim decu. Moji bivši su i te kako želeli decu, ja sam bežala od toga, sad već razmišljam o tome. Kad dođe taj trenutak, ja ću ovom životu reći zbogom i da se posvetim samo deci i porodici - rekla je Stanija i nastavila.

Pavle Jovanović, Stanija Dobrojević

Screenshot Youtube

Pavle Jovanović, Stanija Dobrojević, Foto: Screenshot Youtube