dragana mitar
Screenshoot Youtube
dragana mitar

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"Sa Pavlom sam pričala, spominjali smo te sigurno sat vremena. Pitala sam ga što je ovde došao da li zbog tebe ili da promoviše klubove. Ja sam skapirala da on tebe mnogo voli. On nije rekao nijednu lošu reč o tebi. Rekao je da si mnogo dobar čovek, da si temperamentna u spoljnom svetu, da ne zna zašto si ovde mirna. Da si divna majka. Rezime je da ima mnogo lepo mišljenje o tebi. Sikija (Sinišu Dragutinovića, njenog muža) ne podnosi."

 

 

"Pa zato što mu je Siniša nabio komplekse. Siniša je meni objasnio kako stoje stvari. Koja žena koja se vratila mužu treba da se druži sa bivšim dečkom", pričala je Dragana.

"Kaže on meni da je tebi hteo nešto da dokaže, ali mu devojka ostane trudna i ona mu šalje ovde stvari", pričala je Stanija.

Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshot Youtube

"Šta sam ja dobila za pola godine što sam bila sa njim, a kažu da sam sponzoruša? Bila žurka na Kopaoniku, ja išla sa drugaricama, meni moj Siniša sve platio i sama se provela sa drugaricama. Jesam li ja tražila da mi neko pošalje tortu na rođendan? Pa šta što mi je muž kupio auto, pa imala sam ga i ranije. Kada je Ša ušao, on je znao situaciju napolju i tako se on ubacio u tu priču, jer je video da dečko laže i tako je počelo to prepucavanje. Dečko nije normalan, daleko mu lepa kuća.", govorila je Dragana.