Kristijan i Stanija
Screenshoot Youtube
Kristijan i Stanija

Screenshoot Youtube

Kristijan i Stanija, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

- Stanija se još u Americi oporavlja posle operacije i bila je u potpunom šoku kada ju je Kristijan pozvao. Iako su u veoma lošim odnosima, ona je saslušala šta ima da joj kaže. Objasnio joj je da će pisati molbu za skraćenje zatvorske kazne i da se nada da će zajedno sa njom ući u "Zadrugu". Predložio joj je da sve razmirice ostave iza sebe i naprave neviđen šou u Pinkovom rijalitiju - prepričava za "Informer" Stanijina dobra drugarica koja je želela da ostane anonimna.

Ona je objasnila da starleta ne zna šta ju je snašlo. Pokušala je da prekine razgovor, ali s obzirom na to da i dalje nije ravnodušna prema Kristijanu, saslušala je sve što je imao da kaže.

"Kada ja uđem dobićeš i veći honorar", obećao joj je Kristijan. On je ubeđen da bi uz njenu pomoć uspeo da dođe do finala i rekao joj je da će ovog puta on njoj dati polovinu nagrade - pojašnjava sagovornica.

Kristijan Golubović

Alo!/Rajko Ristić

Kristijan Golubović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Prema njenim tvrdnjama, Dobrojevićeva je rekla Kristijanu da joj da vremena da razmisli o predlogu.

- On je uglavnom pričao, a Stanija ga je slušala. Na kraju mu je rekla da ne može odmah da mu odgovori i da je najbolje da vide prvo hoće li on uopšte izaći iz zatvora. Tresla se dok je razgovarala sa njim. Njoj je i dalje stalo do Kristijana, a i plaši ga se. To je najgora kombinacija emocija - zaključuje Stanijina drugarica.

Komentari (1)

nedjo

14.11.2018 01:12

jako fini ljudi... ova k...a,ovaj robijaš...