Stanija Dobrojević
printscreen
Stanija Dobrojević

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Ona sada stalno potencira da ne bi bila sa zauzetim čovekom, da nju to ne interesuje, a na kraju će da ispadne da "od tog mača strada". Stanija se dogovorila s Vladimirom o tome, tako da on zna o čemu se radi, neće da ljubomoriše. Jedino kad uspe da zavede Davida, on će biti ljut i neće odgovarati medijima - kaže izvor.


Starleta je već krenula u akciju i počela da se suptilno nabacuje Davidu. Ona sve to radi perfidno, da se ne vidi, ali da osoba na koju se usmerila zna.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Upravo se pre neko veče pokrenulo pitanje odnosa između starlete i Dragojevića jer su mnogi gledaoci prozreli njen plan. Ona je to demantovala, ali se sve vreme smeškala.

- Ne znam koliko puta da kažem da je ne volim zauzete momke, ne zanimaju me. Ja imam nekog napolju i ne zanima me David. Meni su on i Ana slatki - rekla je Stanija, a Koraćeva je besno ustala i rekla:

- Ne plašim se ja Stanije! Znam da mene David voli i da je ne bi pogledao. Ne gledam u njoj konkurenta, niko mi neće oduzeti dečka. Ja tu devojku ne vidim u "Zadruzi", ona me ne zanima. Ne primećujem je jer je u lošim odnosima s mojom drugaricom.