Stanija i Luna
printscreen
Luna i Stanija

printscreen

Luna i Stanija, Foto: printscreen

Stanija dobrojević i Luna Đogani su se već nekoliko puta sukobile u rijalitiju "Zadruga 2", a ono što javnost još ne zna jeste da Stanija ima keca u rukavu za mladu blogerku.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Stanija je igrom slučaja jednom prilikom od prijatelja saznala sve o oženjenom muškarcu za kog se ispostavilo da je bio sa Lunom Đogani u vezi.

Informacije koje starleta zna mogle bi blogerku da koštaju više negp status ljubavnice iz prve sezone.

"Stanija je znala da će Luna udariti na nju jer je svesna da je igrač za pobedu. Tako je i bilo. Međutim, Stanija može u dve reči da joj zapuši usta ukoliko pomene ime čoveka sa kojim je Luna bila u vezi, a koji je oženjen i ima porodicu", kaže izvor blizak Staniji.

Stanija i Vladimir

Screenshoot Youtube

Stanija i Vladimir, Foto: Screenshoot Youtube

On dodaje i da su se svi nadali da će Dobrojevićeva to već iskoristiti, ali da očigledno informacije udro čuva.

"Stanija je nedavno upoznala dečka čiji se prijatelj zabavljao sa Lunom. Zapravo mu je ona bila ljubavnica jer je on, čini mi se, 23 godine stariji od nje. On ima ženu i malo dete, ali to očigledno Luni nije smetalo. Ostavio ju je nakon pola godine viđanja. To je bilo mnogo pre njenog ulaska u prvu sezonu rijalitija "Zadruga"", rekao je izvor.

Stanija je sasvim slučajno došla do ove informacije koje joj mogu biti kec u rukavu sada kada je na ratnoj nozi sa Lunom Đogani.

"Stanija je u Novom Sadu upoznala čoveka koji joj je pokazao čak i fotografije Lune i tog lika dok su bili u vezi. Pričali su o učesnicima pred rijaliti "Zadruga 2", kada joj je njen prijatelj rekao sve o Luninom bivšem ljubavniku, te da joj sa Slobom nije prvi put da bude sa oženjenim", objasnio je izvor.

Komentari (10)

blučanka

27.09.2018 14:40

Baba sera neka se pokrije ušima. Sa svoje 33 godine ništa nije ostvarila. Ubi je ljubomora i pakost. Umišljena, narcisoidna, samoljubljiva pakosnica. Našla je zakrpu Vladu iako ništa niije znala o njemu i malo joj trebalo da se "pojaše" sa njim. Jahačica od Ekrema, Filipa i Kristijana. hahahhahaha Što bi rekli da je to valjalo naraslo bi.

zeljanaaa

27.09.2018 14:41

standza kao i kija presveta al u žutom ?

tara

27.09.2018 14:52

ona da ima nešto još ona bi rekla odmah nego sve izmišlja te ajde Stanija kaži to pa da tebe Luna onda tuži ako je tačno pa da vidimo kako ćeš proći i Stanija i njena drugarica što to govori pre će biti da je Stanija bila sa oženjenim napolje nija ni Stanija cvećka

biba

27.09.2018 15:14

luni je zanimanje ljubavnica.

starletin harakiri

27.09.2018 15:19

sada bi trebalo, da se razotkriju oni "sponzori" dotićne i približan broj oženjenih sa kojima je ona bila - za pare? Da postane ta potreba da ukanali Lunu njen vlastiti "harakiri". Da se završi "era" vladanja starleta, sponzoruša, silikonki i slićnih "karikatura". Krajnje vreme pokazati mladim devojkama šta je morala, istina i riziki ovakvog stila života.

Ljubljana

27.09.2018 15:25

Ni ja strandži ništa ne verujem, MADA.......

Nele

27.09.2018 16:27

Super neka kaze. Ali kao sto sama Stanija race svi za nju pricaju da je kurva i da naplacuje te usluge i ako to jos neko kaze a nema dokaze tuzit CE ga! Eh sada neka Stanija to kaze i neka to I argumentovano dokaze u suprotnom sledi tuzba! E kada bi svi znali o Staniji sto pojedini znaju all sto nemamo dokaza a samo znamo!

harakiri

27.09.2018 18:44

sada bi trebalo, da se razotkriju oni "sponzori" dotićne i približan broj oženjenih sa kojima je ona bila - za pare? Da postane ta potreba da ukanali Lunu njen vlastiti "harakiri". Da se završi "era" vladanja starleta, sponzoruša, silikonki i slićnih "karikatura". Krajnje vreme pokazati mladim devojkama šta je morala, istina i riziki ovakvog stila života.

ana

27.09.2018 20:17

Stanija je sa 33 godine 33 puta lepsa od Lune, 33 puta pametnija,cisca i atraktivnija.....od Lunije Djogan.....Stanija je Princeza a Luna je za nju niko i nista !!!!!

DILEMA

27.09.2018 21:27

koja je moralnija: ona koja se emocijama "spetlja" sa oženjenim ili ona koja to radi za pare i masovno?