Srboljub Subotić
Screenshoot Youtube
Srboljub Subotić

Screenshoot Youtube

Srboljub Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"More marš! Idi skupljaj lim za život. Spe*mušo, kravo jedna, džukelo jedna, ti ćeš da pričaš. Ja tebe treba da pričam o vradžbinama kada ste skupljali mrtvački pepeo jednom pevaču, sram te bilo. Tukla si dete, sram te bilo, prestani da pričaš. Marš bre tamo, seljanko. Ti si bila sa Mladenom, a imaš decu i muža. Bilo ti lepo na moru sa njim, dok si varala Sinišu, ajde kravo, beži tamo", vikao je on, a onda je Marija dobila reč.

Marija Kulić

printscreen

Marija Kulić, Foto: printscreen

"Moram da kažem ovom Smrdoljubu koji su poslali Aleksandru da zarađuje pare za sve vas, sram vas bilo! Karađorđe je penicilin za sve vas, ali na Miljanu nije mogao. Puca. Ćuti bre, sram te bilo, Aleksandri si isključivao struju dok je Magdalena bila mala. Nemoj da me vređaš, što te boli istina. Tvoja igra je da braniš Aleksandru, a iz usta si joj uzimao parče hleba. Vodi svoje brige, a imaš ih dosta.Ti si jedna pačavra klasična koja hoće preko svih da uspe, da vas televizija izdržava", rekla je Marija, dok je Srboljub poplaveo od besa.

Na kraju je Siniša Kulić uzeo slušalicu i u ništa manjem besu komentarisao reči koje je Srboljub uputio Mariji.

"Pi*ko narkomanska, bratanicu guraš da ti zarađuje pare. Na ulicu bi bio da nema nje, je*aće te Čabarkapa. Popušiš ku*ac. Pričaš kao navijena džukela", rekao je Siniša.

"Idi leči se, molim te", rekao je na kraju Subotić.

 

Komentari (5)

Rijaliti Srbija

10.12.2018 09:53

Sudar intelektualnih titana. Samo u rijaliti Srbija.

maja

10.12.2018 10:05

Kakva nekultura.

sd

10.12.2018 11:03

Bilo je sramno to dopustiti uživo! "Parovi" ušli u naše domove!

zloca

10.12.2018 11:11

Fini neki ljudi?

Jeca

10.12.2018 14:11

Ova porodica Marije i Miljane Kulic gora je od Karadjordja i Aleksandre Subotic.Veci su prostaci, i nemaju dete iz nekog rijalitija kao Miljana.Takve psovke kakve Marija Kulic govori niko nikada nije cuo.Obe ove porodice treba da se ugledaju na porodicu Rade Vasic sa sinovima Gibom i Mikom vrlo lepo vaspitanom decom.