SRBIJA U ŠOKU ZBOG ZADRUGARKE KOJA JE PROKRVARILA I IZGUBILA DETE! Njen otac tvrdi da je IZMISLILA da je pobacila Bojanovu bebu

I gledaoci i ukućani doživeli su pravi šok kada je Nevena Arsić izjavila da je izgubila bebu sa Bojanom Gaćešom, sa kojim je bila u vezi pre ulaska u "Zadrugu 2".

Nevena
Nevena, Foto: Screenshoot Youtube

Bojan Gaćeša u rijalitiju je otpočeo romansu sa Oljom Bajrami, a njegova bivša devojka Nevena Arsić priznala je da i dalje nije ravnodušna prema zgodnom spasiocu.

Pravo iznenađenje usledilo je kada je Nevena rekla da je pred ulazak u rijaliti izgubila Bojanovu bebu, međutim otac bliznakinja Miljane i Nevene Arsić tvrdi da to nije istina, kao i da veruje da je njegova ćerka čitavu priču izmislila kako bi pridobila Bojanovu pažnju.

"Stvarno nisam znao za to. Ja mislim da to nije tačno. Možda se Neveni Bojan toliko svideo da je krenula sa nekom pričom, da bi nešto napravila u tom rijalitiju", rekao je Saša Arsić i dodao:

"Ona u suštini nije takav tip, koliko je poznajem i koliko sam ih odgajao u tom patrijarhalnom smislu. One su devojke koje imaju dosta godina i razmišljaju svojim glavama.

Baš sam iznenađen tim izjavama, ja nisam bio upoznat sa tim uopšte. Odakle i zbog čega to, zašto se to tako dešava, uopšte mi nije jasno. Inače sam zadovoljan učešćem, one su mnogo vezane".

Bojan Gaćeša
Bojan Gaćeša, Foto: Screenshoot Youtube

  PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi