Ljuba Pantović
Masanori Jošida/Alo!
Ljuba Pantović

Masanori Jošida/Alo!

Ljuba Pantović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

U studio "Amidži šou" stiže bivša učesnica "Farme" i sportistkinja Ljuba Pantović, čija ćerka Aleksandra Subotić trenutno sa mužem Davidom Dragojevićem učestvuje u rijalitiju "Zadruga 2".

Ljuba se često oglašavala u medijima i javno rekla kako ne podržava Aleksandrinu vezu sa Davidom i kritikovala ponašanje svoje ćerke, zbog čega već neko vreme nisu u dobrim odnosima.

Ona će upravo u emisiji "Amidži šou" ovog utorka izneti do sada javnosti nepoznate detalje o Aleksandri i njenom dečku Davidu.

Pročitajte još:

Ognjen će u studiju ugostiti bivši bračni par i nekadašnje zvezde devedesetih Anabelu Atijas i Gagija Đoganija. Anabela i Gagi će kod Ognjena potpuno iskreno govoriti o porodičnim odnosima, prisetiće se perioda kada su bili u braku, u kom su dobili ćerke Lunu i Ninu, ali i razloga za razvod i priča o porodičnim nasilju.

Anabela će po prvi put posle bračne drame kroz koju je prošla otvoreno govoriti o suprugu Andreju Atijasu, ćerki Luni i njenom učešću u "Zadruzi 2", bivšem suprugu Gagiju, ali i o tome u kakvim je odnosima sa bivšim supružnicima Kijom Kockar i Slobom Radanovićem.

Sa druge strane, Gagi će otkriti pravu istinu o navodnom pomirenju sa bivšom suprugom Anabelom, o čemu se ovih dana sve više piše.

Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Komentari (2)

nikola

01.10.2018 20:05

Sta ce ona da progovori, neka priča o svom oženjenom ljubavniku, a ne da pljuje svoju cerku i zeta.

mia

01.10.2018 20:13

Po mom misljenju ona je skroz ispustila Aleksandru i njen zivot je mnogo upropasten.Ljuba nije losa ,ali je naivna kada su muskarci u pitanju. Ni taj Karadordje nije tako los,vise mise cini kao zrtva 90 tih,ali je bolji u odnosu na Cabarkapu.Mislim da ce se ucestvovanjem u rialitijima Aleksandin zivot dodatno.komplikovati i upropastavati.