Zlata Đurković sa mužem
Privatna arhiva
Zlata Đurković

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Zlata Đurković

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

 "Vlada ima dvoje dece i ja imam dvoje dece. Mi nemamo zajedničku decu. Mi živimo sa decom. Mi smo zajedno dugo, ali smo u braku 6, 7 godina. Prvi put smo bili zajedno pre 22 godine. Ja se nisam pre Vlade udala, to je ružan deo moje prošlosti. Moja deca viđanju oca konstantno. Planirala sam decu sa Vladom, ali nije uspelo. Imamo decu i trudimo se da ih izvedemo na pravi put. Mi idemo zajedno i na ručkove i na večere. Sa majkom Vladinih klinaca smo u super odnosima", ispričala je Zlata.

Njen šok govor iz njenog Vladimira Novakovića izmamio je njegovu stranu priče.

Zlata Đurković sa mužem Vladimirom

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

"Putevi su nam se razišli, ona je imala svoju priču, ja svoju, ali je sve vreme i sa njene i sa moje strane ostao taj žal što nismo uspeli. Pričali smo mnogo puta o tome. Pre pet godina, kao već ostvareni ljudi, obnovili smo tu ljubav i venčali se. Imamo zajedničku obavezu da svu decu izvedemo na pravi put i da završimo u nekoj skromnoj kućici na moru. Takav je dogovor. A i zakleo sam se pre 25 godina. Šalu na stranu, ništa ne dugujemo jedno drugome, finansijski ne zavisimo jedno od drugoga, samo smo zavisni od ljubavi", zaključio je Vladimir.

Vlada je istakao da mu supruga veoma nedostaje, ali da će je vrlo rado sačekati još neko vreme dok ne izađe iz "Zadruge 2".

"Dužni smo i zahvalni Bogu što nas je opet spojio. Evo rastavi nas na neko vreme ova 'Zadruga', ali kad sam čekao 25 godina, sačekaću još koliko treba", završio je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Zlata Đurković

Printscreen

Foto: Printscreen