Miljana Kulić, Marija Kulić
Printscreen Youtube
Miljana Kulić, Marija Kulić

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"ZGAZIĆU JE, DAJ KAIŠ" Marija nasrnula na Miljanu, DADILJA se umešala! SKANDALOZNE SCENE! (VIDEO)

PRODUKCIJA MORA HITNO DA REAGUJE! Dadilja malog Željka OZBILJNO POVREĐENA, Marija Kulić se BESNA obratila Velikoj šefici! (VIDEO)

HVATA SE ZA GLAVU, NE MOŽE DA VERUJE! Ana Korać saznala Davidove MRAČNE TAJNE pa ostala zatečena! (VIDEO)

Naime, Marija je otvorila dušu i otkrila da joj se nikako nije dopalo to što je Zola finansijski koristio njenu ćerku, a onda je otkrila i šta je uradio njenom unuku, desetomesečnom Željku.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

"Trebali su da krenu kod nas, on je u naletu besa bacio kolica i bacio ljuljašku, onu ležaljku u kojoj pije mleko dete. Miljana kad mi je to rekla došlo mi je da dođem momentalno, da ga gurnem, da se skotrlja i tako izađe iz zgrade", rekla je Marija Kulić kroz suze u rijalitiju, komentarišući potom odluku ćerke da reskine vezu sa Zolom kao ispravnu.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pogledajte šta je još Marija otkrila:

 

Komentari (1)

blučanka

16.05.2019 11:00

Ova žena je najveći ološ. Ko je Zola da pazi tuđe dijete, pa ni majka ga ne pazi. Dijete trebe da se druži sa vršnjacima da se socijalizuje, a ne da bude zatvoreno u četiri zida i ograđenom betonskom dvorištu. U ovom slučaju je zakazala socijalna služba, ali zna se ko to onemogućava, a sve zarad gledanosti i parica. Unakazi čovjeka na pravdi Boga. Zar joj nije jasno kakvog skota je rodila. Ova porodica je zlo neviđeno. Fuj