Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Sinoć su ukućani imali priliku da gledaju snimke, koji su nastali u razgovorima između zadrugara. Jedan od snimaka odnosio se na razgovor Marije Kulić sa Radom.

- Kao za nedelju dana pred ulazak, svi zavoleli Lunjaru. Šta ona radi u ovom rijalitiju? Ona je bez muškarca ništa. Htela je da se umeša Vladimiru, kukala bez Lazara. Polako, ućiće neko nov, možda uvedu i Slobu, pa će biti romansa opet. Kad je bio u emisiji rekao je, "ne interesuje me ona" - rekla je Marija Kulić.

Pročitajte još:

 

Nakon pregleda snimaka sinoć, Luna je rekla da Mariju i njenu ćerku Miljanu boli to što je ona u centru pažnje.

- Miljana je povređena od strane ljudi. Kako to da Luna pobeđuje u plesu, izbor za mis Luna Đogani, pobeđuje Luna. Kako odjednom, Lunu svi vole. Šta te obeležavaju da si najbolja, najgora si. Nikada neće da se zaboravi šta si uradila - rekla je Marija.

- Marš napolje, vi treba da idete napolje, sujetni ste, ja neću da razgovaram sa sujetnim ljudima. Sedi dole ljubomorna kravo - vikala je Luna.

- Fuksetino, Slobina fuksetino - vikala je Marija.

Pogledajte celu situaciju ovde:

 

 

Komentari (1)

Rade

13.10.2018 13:22

Marija optuzuje Lunju da stalno osvaja namestena prva mesta u svemu. Lunja MIS Zadruge izabrana iako ima najveci nos i to prelomljen na sredini, izbrazdano lice, na obrazima crveni kapilari od alkohola, veliko celo sa dva ispupcenja, najmanje grudi u Zadruzi. Mozda su to novi kriterijumi.