Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna je pričala zašto se razočarala u svog bivšeg dečka, Slobodana Radanovića, a Stanija je imala slično iskustvo sa svojim ljubavnim partnerom iz "Farme 4", Filipom Panajotovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nema karakter, nema stav. On je kao testo, možeš da ga razvlačiš kako god hoćeš. On je mene samo pustio da odem, nijednog trenutka se nije potrudio da me zadrži. Kad smo izašli napolje on je postao drugi čovek. Na kraju je hteo da bude dobar sa obe, ustane za stolom i kaže: "Ja volim obe" - besno je prepričavala Đoganijeva.

- Ja sam njemu rekla ukoliko želi da bude sa njom, neka bude, ja mu želim da bude srećan. On ima glupe izjave - rekla je Luna.

- Najgore je kad kažeš posle rijalitija: "Šta sam izgubila zbog ovoga"- složila se Stanija.

Đoganijeva je zatim do detalja ispričala kako je izgledao njen i Slobin raskid i zašto ju je najviše povredilo kada je Radanović otišao da slavi godišnjicu braka sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar, koju je prevario sa blogerkom u "Zadruzi 1".

Pogledajte kako je tekao ovaj razgovor:

 

 

Komentari (6)

Suza

13.09.2018 16:54

Uzalud reči, bitna su dela. Nije ona spavala sa tvojim mužem, nego ti sa njenim; nije zbog nje dva puta lomio ruku i išao na operaciju, nego zbog tebe; nije ona pravila ljubomorne scene, već ti... Sve uz svesrdno odobravanje roditelja. Kada si znala da je takav, "rastegljiv", zašto ga nisi ostavila? Napolju se niste vidjali a sada "patiš", patetično. Da ti ništa nije sveto, pokazala si, da igraš perfidno i to si pokazala..imaš li još nešto da pokažeš??

normalna devojka

13.09.2018 17:17

Ni mozga ni stida ni srama. Dno Djogaj

normalna devojka

13.09.2018 17:17

Ni mozga ni stida ni srama. Dno Djogaj

Dana

13.09.2018 17:50

Pink treba da uvede jednog psihijatra u Zadrugu da bude uz Lunu jer ona vise ne zna sta prica i sta misli. Treba da joj pomogne jer se sve vise blamira. Ili je ona toliko perfidna da svojim glupostima i lupetanjem hoce da gane gledaoce da je sazaljevaju. Ona jedan dan obozava i uzdize Slobu drugi dan ga ogovara. Pa to stalno plakanje, jadikovanje a hvali samu sebe da je mila, kulturna, druzeljubiva, vesela devojka?!?

On

13.09.2018 19:42

Nije to nikakvo ponižavanje, to je ISTINA !

miki

13.09.2018 20:26

Lunjara je bolesna! Takvu glupacu svet nije video!