Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Nesrećna devojčica je sedela na noši kada ju je geler pogodio, zbog čega je izgubila život. Neutešni roditelji, ali i cela Srbija Milicu nikad nisu preboleli, a onda se našao jedan rijaliti igrač i izjavio tako monstruoznu rečenicu.

"Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda!" ispričao je on i izazvao gnušanje svih zadrugara.

Međutim, Bojan nije jedini koji je ovako nešto izjavio javno!

U konkurentnom rijalitiju "Parovi", Atina Ferari je 2015. godine imala sramnu izjavu o pokojnoj Tijani Jurić koja je zverski ubijena sa samo 15 godina.

"Ja znam celu priču i istinu. I kad već moram da pričam, mala je bila dronfulja. Šta je tražila, to je i dobila, realno. Srbija je pukla čim joj je sve ovo namešteno tako zanimljivo i interesantno. Ja znam neke druge verzije priče, i to od njenih bliskih drugarica, tako da sam sigurna da je mala bila ono što sam rekla. Nikad ne govorim neproverene stvari", bez ikakvog srama napisala je starleta na svom Fejsbuk nalogu dok je cela Srbija oplakivala nevinu devojčicu.

Atina Ferari

Printscreen Youtube

Atina Ferari, Foto: Printscreen Youtube

Tokom njenog učešća u rijalitiju ova objava je otkrivena, a kada su je podsetili na to, što je najgore, ona se uopšte nije pokajala zbog svojih reči.

"Tu devojku znam iz Novog Sada preko nekog društva. Ona je bila iz mog kraja. Vukla se sa svim frajerima po osnovnoj školi. Svako ju je lupkao po guzi. Imala je i dečka od 30 godina", rekla je Atina, a onda nastavila:

PROČITAJTE JOŠ:

"Ako neko zna te abrove, to sam, nažalost, ja. Nisam je nikad upoznala niti se družila s njom. Žao mi je to što se desilo, ali svako izaziva svoju sudbinu. Ona da je bila pametna, ne bi dozvolila da se druži sa starijim mladićima i da ih zove kod sebe u stan kad joj roditelji nisu tu. Ne bi izlazila sa 14 godina i opijala se po klubovima, već bi radila domaće zadatke. Jeste ogavno s moje strane to što sam napisala, ali to je iskreno izašlo iz mene. Da je bila normalna devojka koja se ne drogira i koja uči, ne bih reč rekla, već bih je žalila. Ali pošto je bila, pokoj joj duši, lokalna budala, nemam za čim da žalim. Svaka devojka kao što je ona, što se mene tiče, treba da doživi istu sudbinu. I za svoje dete bih rekla da je dronfulja ako je zaista tako. U slučaju da mi njeni roditelji zamere ovo što sam rekla, na njihovom mestu bih se zapitala da li sam bila pravi roditelj. Ona se buksnala za 500 dinara, to je trava koju koriste narkomani početnici. Ona je to koristila. Znam da nije bila nevina", bez trunke srama tvrdila je Atina tada.

Nakon ovih reči i pole medijske prašine, Atina Ferari je izbačena iz rijalitija "Parovi"! Njoj je produkcija naredila da momentalno napusti kuću rijalitija, što je ona i učinila.

Umesto da se izvini, Atina se čak i radovala zbog ovakve odluke produkcije i smejala se u trenutku dok se pozdravljala sa ostalim ukućanima.

Komentari (4)

vlajko

02.10.2018 22:32

Sve olos i kreten do kretena u tim rijalitijima.U pravu je ministar nas sto je za to da se zabrane rijalitiji.Sta se moze nauciti od olosa i koje su poente?Strasno.Sram ih bilo sve.

XXL

02.10.2018 23:15

Nakaze su uvek bile deo neke predstave koje ih je glavni cirkuzant exponirao. Tako je i današnji reality u Srbiji. Zašto se čudimo?

Mare

02.10.2018 23:39

Koji sizofrenicar.Upali mozak kada pricas sram te bilo.

зоки

02.10.2018 23:40

Бијану Гаћеши и Анети Ферари се може прикључити и Јелена Крунић.И она је недавно коментсришући смрт детета, уместо да изрази жаљење рекла ,,Мој отац је умро од исте болести.Тачка.,, Жао ми је што је изгубила оца.Ипак, у односу на малог анђела, њен тата се наживио.