Luna Đogani, Mirko Gavrić
Printscreen
Luna Đogani, Mirko Gavrić

Printscreen

Luna Đogani, Mirko Gavrić, Foto: Printscreen

Rijaliti "Zadruga" traje tek nedelju dana a učesnici su počeli da smišljaju načine da prevare glasače.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Luna Đogani, Mirko Gavrić i Savo Perović su šetali imanjem a onda su se dotakli nominacija koje će uslediti. Ono što su smislili, zaprepastilo je gledaoce.

Na društvenim mrežama osvanuo je sporan video na kom se jasno čuje da Mirko ubeđuje Lunu da glasa da on izađe, jer želi da vidi kako se kotiraju i "opipa" glasačko telo.

"Ti ćeš da glasaš za mene, jel važi", rekao je Gavrić, na šta je Luna momentalno negodovala jer ne želi da ispadne "loša"u očima drugih.

"Ne mogu to da uradim, ne možeš to da očekuješ od mene? Ispašću dvolična ako tebe nominujem, kako ne shvataš", pokušala je da mu objasni Đoganijeva.

Ovakvi razgovori zabranjeni su od strane produkcije, pa se mnogi pitaju kako su se usudili da o tome razgovaraju i da li će zbog toga snositi neke sankcije.

Pogledajte video o kom se spekuliše:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Mirka i Luna se dogovaraju oko glasanja i usput pričaju o nečemu drugom. Ovo je kažnjivo zar ne?

A post shared by Dželat ljubavi? (@antidjogaj) on Sep 11, 2018 at 4:38pm PDT

Komentari (4)

mili

12.09.2018 13:07

namesteno od samog starta

veliki šef

12.09.2018 13:51

@mili - namešteno baš kao u prvi zadruzi?

Družina

12.09.2018 13:17

Šta je tu čudno? Pa oni su ušli sa planom, programom i taktikom. Luna da glumi žrtvu, Mirko da mešetari okolo i glumi super prijatelja sa onima koje najviše mrzi (Miljana i kompanija), brat Adam isto ima svoju ulogu kao i ostatak njihove družine. Hoće da zavladaju tamo i manipulišu. Samo ne znaju da skaču sebi u stomak i da se to sve napolju vidi i da niko nije ni lud ni glup da nasedne na njihove laži i manipulacije.

On

12.09.2018 13:47

Ma ne da je skandal, nego je skandalčina ! SRAMOTA !!! VEĆ STE POČELI ANTI KAMPANJU ! NA VREME, ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO !