Siniša Kulić
printscreen
Siniša Kulić

printscreen

Siniša Kulić, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Trebalo je i ja da uđem i da budem sa njima u rijalitiju, ali sam odbio tu ponudu. Na prvom mestu sam otac, a onda i suprug. Ne bih mogao da izdržim da gledam kako neko nasrće na moju ćerku ili ženu a da ja samo mirno sedim. Koji roditelj i muž bi to mogao? Reagujem na svaku nepravdu, pogađa me to. Mislim da bih izgubio kontrolu nad sobom, samo mi padne roletna kad gledam neko nasilje. Muškarac da napadne ženu, pa gde to može", zapitao se Siniša Kulić, pa dodao da ga je pogodilo kad se njegova supruga Marija sukobila sa Mikijem Đuričićem.

"Jedva sam to gledao, pozlilo mi je, Hitna pomoć je dolazila. Bio sam sa mlađom ćerkom kod kuće, i ona se potresla kada je videla, dete se jedva smirilo. Toliki čovek ženu da napadne - to je agresija, nasilje. Dobro je da nisam bio tamo, ko zna šta bih mu uradio, morao bih da odreagujem. Dobro je pa se sve završilo kako treba", navodi Siniša.

Siniša i Marija Kulić

Printscreen/TV Pink

Siniša i Marija Kulić, Foto: Printscreen/TV Pink

On za "TV magazin" otkriva i da je u dogovoru sa Marijom odbio da bude deo rijaltija.

"Popričali smo u onom periodu kada je Marija napustila "Zadrugu". Celu noć smo proveli u razgovoru o dešavanjima proteklih meseci. Sve smo izanalizirali i dogovorili se da je bolje da ja ne ulazim. Marija zna moj temperament i da burno reagujem, svesna je šta bi se desilo i da se ja ne bih suzdržao. Što mi to treba? A i mora neko da ostane sa ćerkom kući, ona ide u školu, mora da se vodi računa. Moju podršku imaju obe. Vidim da imaju neke nesuglasice, ali to je normalno, ipak su majka i ćerka. Mada, teško mi je da ih gledam kako se svađaju", zaključio je otac Miljane Kulić za "TV magazin".